Reviews from ZIZO Lounge Zandvoort

Recent reviews

5.0
M.Coster
Yesterday

Om 17:00 uur besteld en om 18:45 bezorgd 🥲

Serge
24 March 2023

2 uur gewacht op bestelling. Warme elementen waren koud en tempura sushi was taai.

Peter Wieringa
8 March 2023

Uitstekende sushi, uitstekend bezorgd!

Daniëlle Heidebrink
3 March 2023

Erg lekker vers en vriendelijke mensen toppie erg tevreden

Marieke schmidt
1 March 2023

Eten was heerlijk, de stokjes en sojasaus waren ze vergeten bij de bezorging , maar werd snel nabezorgd met als goedmaker gratis spekkoek! Top service!

Elena
1 March 2023

Sushi waren super lekker, de kwaliteit is heel goed van alle ingredienten en verassende nieuwe combinaties, wat wij niet eerder hebben gegeten. Echt een aanrader!

Camille
25 February 2023

Viel deze keer echt tegen. Nog nooit zulke kleine sushi gezien, vis smaakte niet vers. Voor ons de laatste keer.

Tessy
23 February 2023

Super lekkere sushi

Les
14 February 2023

Helaas kwam de bestelling pas na 1 uur en 45 min, nadat ik daarover gebeld had. Eenmaal aangekomen, bleken alle warme hapjes al afgekoeld te zijn. Het vlees was te lang gebakken, waardoor het hard was. Jammer.

Patrick
14 February 2023

Super sushi !!!!

Rosalisa Bakkenhoven
9 February 2023

ZO als altijd heerlijk. Wat warm moest zijn was nog warm. Echt een aanrader!! :) x

Kim
21 January 2023

Eten was prima, maar het warme eten was echt koud. Zijn we niet gewend.

Syl
18 January 2023

Bezorging was top, maar het eten kon beter voor de prijs die ik had betaald.

Rob
9 January 2023

alles was prima, iets langer wachten dan normaal

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicolette
5 January 2023

Helaas waren de snacks lauwwarm bij aflevering. Geen sausjes bij de snacks, de sojasaus ontbrak bij de sashimi. De pokebowl is erg basic, mag wat uitgebreider met bijvoorbeeld rijst, mango, tonijn of zalm. Of eventueel optioneel te kiezen. Maar de smaak is prima zoals altijd.

Richard
1 January 2022

Ga zo door in 2023...het was Heerlijk Heerlijk Heerlijk

lisa
26 December 2022

Fantastisch lekker!

Justin
24 December 2022

Nog nooit niet lekker gegeten bij ZIZO! Wederom fantastisch!

Oliver
22 December 2022
Petra
21 December 2022
Nelly Damave
19 December 2022

Er lagen 45 sushi’s in een doos tegen elkaar aan geplet… dat was geen fijn gezicht en het pakte niet lekker uit…

Bx
2 December 2022

Great! But missed the wasabi

27 November 2022
Sanne
27 November 2022

Wij hadden verschillende luxere soorten sushi besteld. Met tonijn en zalm. Helaas was de truffel mayonaise en de andere saus behoorlijk overheersend waardoor de andere smaken weg vielen. Black tiger garnalen waren smaakvol maar koud.

The Dunes Golfbaan
23 November 2022

Heerlijk gegeten. De bezorger had het laten vallen maar heeft het prima opgelost. Super lieve aardige bezorger! Caroline

Astrid van Dorth
28 October 2022

Alleen complimenten, het was heerlijk!

Richard
23 October 2022

Nog niet zo lekkere sushi gegeten...heerlijk heerlijk heerlijk

Marjon
15 October 2022

Genoten van overheerlijke Sushi

Deline
9 October 2022

Was heerlijk en op tijd 🙏

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heesemans
9 October 2022

Uitstekende kwaliteit

V nispen
5 October 2022

Bestelling was niet compleet

Ellen Termaat
3 October 2022
Sabine
2 October 2022

Nu een keer via de eigen website besteld ipv via Th..bezorgd en dat maakt toch uit. We weten dat de sushi tijd kost om te maken en rekenden op 1.5 uur bezorgtijd. Het eten kwam ruim binnen die tijd en wat warm moest zijn was warm. Het was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
1 October 2022

Een genot, de prijs dubbel en dwars waard.

R.Drommel
28 September 2022

Uitmuntend en heerlijk was het weer. Met name de Kara age, lekker krokant en mals, smaakvolle combinatie. De truffel tuna verwenner van je smaakpapillen. Daarbij ziet alles er prachtig uit. De vriendelijke attente bezorging geeft een goede start aan de zeer smakelijke maaltijd.

antoinette van deursen
19 September 2022
Joris
10 September 2022

Vaker besteld en meerdere keren bij Zizo gegeten , altijd goed, dit keer teleurstellend. Alles was koud, niet lauw maar echt koud. De buikspek was niet doorgebakken en niet krokant. De loempia’s waren heel klein. Vond het de prijs van €81.- echt niet waard.

Kim
30 August 2022
Frank Tichelaar
26 August 2022

Bezorger was 3 kwartier te laat. Geen stokjes geen wasabi geen soja saus geen rode saus geen gember. Telefonisch is een kortingscode beloofd per sms. Die code hebben we niet ontvangen.

Maureen Bal
21 August 2022

Echt super lekker! Steeds lekkerder lijkt het!!

Kim
21 August 2022

Heerlijk als altijd!

Kirsten
20 August 2022
Ana
15 August 2022

De sushi was weer heerlijk! Jammergenoeg hebben we bijna 2 uur moeten wachten tot het bezorgd werd terwijl we, voor dat we bestelden hadden gebeld om te vragen hoe lang het zou duren. (Dat zou 45 min. zijn) De bezorger was zoals altijd erg vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suus
14 August 2022

Heerlijk eten bezorgdoos was wat groot , het lag een beetje door elkaar , tussenschotjes van karton ?

Mo
12 August 2022
Kim
5 August 2022

Het was weer heerlijk. Altijd weer een feest en zelfs de bezorging was echt prima op tijd!

Peter
3 August 2022

Super vriendelijke en verzorgde bezorging.

Brenda
2 August 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk! Keurig netjes gebeld dat bestelling eraan kwam en gebracht door een hele vriendelijke vrolijke bezorger. Top!

Frank
27 July 2022

Wederom zijn de sausen van de verschillende artikelen uitgelopen in de tas. Alles was een smeerboel.

Werner
26 July 2022

Super en smaakvolle sushi en keurig en snel bezorgd

Natalia
26 July 2022

Dat was al weer erg lekker ! Snel bezorgt ! Tot snel )))

Lisette
23 July 2022

Duurde wat langer, maar werd netjes gebeld dat ze ermee bezig waren. Daarnaast ook extra rol sushi gekregen! Goeie service en was weer heerlijk, zoals altijd!

Van der Meulen
21 July 2022

Was weer voortreffelijk!! Met een heerlijke attentie dank jullie wel!

D. van Baren
16 July 2022
Peter Kok
10 July 2022

Gemakkelijk besteld via de website. Heerlijke sushi vers en snel bezorgd. Lekker een klein extraatje er bij. Top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
8 July 2022

De tas zat onder de sojasaus. De sushi was wat warm geworden door de warme gerechtjes. Voor de rest was het heerlijk

M Klop
8 July 2022

Was weer heerlijk en snel bezorgd!

Bart Kuiper
26 June 2022

19.49 uur besteld. Uur later zou het bezorgd worden. Werd kleine 2uur later. Als je het druk hebt in de keuken, dan moet geen bestellingen meer aannemen. We bestellen vaker bij jullie. Dit was echt een slechte ervaring.

José
24 June 2022

Wij hadden de sushibox voor 2 personen en deze was gevarieerd en overheerlijk.

Koning
23 June 2022

Echt super lekker gegeten!

Jan Mulder
20 June 2022

Onverwachts drukke vaderdag, van 2 naar 10 personen. Online besteld bij Zizo lounge en het was in 1 woord fantastisch! Voor herhaling vatbaar! Super mooie gerechten, royaal en vooral vers!! Beste sushi ever! Chopsticks, soja, en wasabi in overvloed, snel bezorgd door nette vriendelijke bezorger. Helemaal blij!!👍👍👍👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katja
19 June 2022
Emina Mesic
18 June 2022

Voor de 2e keer 1,5uur gewacht geen belletje of tijds indicatie

Chris
17 June 2022

The Delivery Boy was polite & professional, but I waited 1 hr 50 mins for my order which was ridiculous. Excuse was that they had no zoet aardappel!!, so my order was incomplete. They reimbursed 5 euros for the missing item, but it really was too long to wait. I wont be ordering again!

R.Drommel
16 June 2022

Eten werd eerder gebracht dan verwacht, fijn. Vriendelijke bezorger met glimlach. Het eten was weer heerlijk ! Tot de volgende keer.

Claudia
12 June 2022

Weer overheeeeerlijk gegeten echt alles was super super lekker !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kenza
5 June 2022

De lekkerste verse sushi! Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ana Sosa
5 June 2022

Het eten is hier altijd heerlijk, maar deze keer was het bijzonder lekker! De jongen die het kwam brengen was erg vriendelijk en beleefd. Tien minuten voor bezorgtijd werden we gebeld dat het twee minuutjes later zou worden. Heel netjes dat ze dat doen en het werd keurig op tijd bezorgd.

Mark
30 May 2022

Eten was al flink afgekoeld. De smaak was wel goed. Bezorging was vrij snel.

Astrid Van Dorth
27 May 2022

Geen verbeterpunten! Alles was heerlijk en perfect geregeld!! Aanrader

Suzanne
21 May 2022

Eten om 20.07 besteld en kwam om 21.37. Ze hadden er wel wat extra bij gedaan, wat er attent was.

Metsemakers
21 May 2022

Goede kwaliteit, heerlijk gegeten!

Rob
17 May 2022

Delicious food. Really love it.

Sandra Pas
15 May 2022

Wij bestellen regelmatig een het is altijd van top kwaliteit en genieten we van alles wat we besteld hebben. Ga zo door tis super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carl
15 May 2022

Vriendelijk, behulpzaam personeel, goed eten. Soms gaat er iets fout bij de bestelling, maar dit wordt prima opgelost. Bestel vaak en dat blijf ik zeker doen

ton
15 May 2022
Martijn Paap
14 May 2022

Vorige keer was niet goed maar deze keer heeft het helemaal goedgemaakt.

Mischa
12 May 2022

Supersnelle bezorging vandaag & zooo lekker… as always!

Herbert Geers
9 May 2022

Eten was weer heerlijk als vanouds alleen lag alles beetje door elkaar. Denk dat de bezorger een heftige rit heeft gehad.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
9 May 2022

Heerlijk vers, zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maroua Peek - El Bairi
9 May 2022

Het eten was zoals altijd heerlijk! En de bezorging was netjes en vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kirsten
3 May 2022

Zoals altijd heerlijk

Kim
23 April 2022
Whitney
22 April 2022

Top

Rosa
13 April 2022
Dita
2 April 2022

Lekker snel bezorgd door vriendelijke bezorger Het was de eerste keer Maar wat hebben we genoten van het heerlijke eten gaan we zeker vaker doen

John
27 March 2022

Heeeeerlijke Sushi en......op de afgesproken tijd ontvangen !

Roos
27 March 2022

De kwaliteit is goed, de smaken zijn vernieuwend en lekker. Onze Sushi was alleen slecht verpakt. Alles was door elkaar gegaan en tegen elkaar aan geplakt. Jammer want de smaak en kwaliteit is goed.

Klaas
26 March 2022

Zoals elke keer, zeer smakelijk, goede kwaliteit en mooi verzorgd met een glimlach bezorgd

Martijn
26 March 2022

Bestelling half uur te laat, kan gebeuren. Maar de sushi lag echt door het hele doosje heen, sommigen waren echt helemaal verdrukt en niet meer te herkennen.

Valerie
20 March 2022
Mirjam
20 March 2022
Yvon
15 March 2022
M. Klop
15 March 2022

Heerlijk gegeten :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jason
7 March 2022
Ben Groothuis
6 March 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging, echter was 1 van de bakjes gaan lekken. Waardoor de zak onder de soja zat.. Gelukkig waren de gewone maki nog heerlijk te eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Beau
2 March 2022
Lisette
24 February 2022

De rijst was wat steviger dan normaal en de sushi rollen vielen snel uit elkaar..niet van ZIZO gewend.

Marius Nakat
21 February 2022

Everything was wonderful. One of the best Sushis i have ever eaten.

Kephas
20 February 2022

Heerlijk gegeten en uitmuntende service!

Anja
17 February 2022
Pereboom
14 February 2022

Teleurgesteld, we hebben geen bestelling ontvangen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Trudi van Koningsbruggen
7 February 2022
Aruni
2 February 2022

Duurde erg lang en dat vinden we oke omdat we veel hadden, maar zouden graag een beetje een indicatie willen hebben wanneer het komt.

Simone
2 February 2022

De kip en garnaal zijn normaal altijd warm dat was nu niet het geval, ook de crunchy is veranderd, dit x viel het echt tegen..

J. Buitendijk
25 January 2022
Anne-Marie
22 January 2022

De allerlekkerste heerlijkste Sushi!

Anke
21 January 2022
Patrick
21 January 2022

Heerlijke sushi!! Zit hier graag 25 min voor in de auto om er te komen! Aardige en leuke mensen in de bediening en in de keuken

Linda Koper
20 January 2022

Echt heel jammer dat er geen stokjes bij zaten!!

Irene
19 January 2022

Elke keer weer een feest. Vriendelijk personeel, heerlijke sushi maar vooral goede prijs kwaliteit verhouding. Wij halen regelmatig.

Nienke van Dam
17 January 2022
Soufyan
17 January 2022

Heb alleen me boontjes niet mee gekregen helaas maar voor de rest was alles top

Michael
15 January 2022

Al veel verschillende sushi gegeten bij verschillende toprestaurants. Maar dit is wel één van de beste sushi. Ook de grootte van de sushi zijn perfect, niet te groot. Verse ingrediënten en warm. Jammer dat we dit vanuit een hotel hebben besteld en niet in de buurt wonen.

Frederik
15 January 2022

Bizar lekker! Absolute aanrader

Simone Strookman
15 January 2022

Alles was heerlijk op smaak en vers. De warme gerechten waren goed warm en knapperig.

Yvon heijnis
15 January 2022

Het was weer heerlijk en keurig verzorgt, toppers

Coolen
15 January 2022
Karin Arjaans-Feelders
13 January 2022

Zeer smakelijk en erg snel bezorgd ! Complimenten !!

Tonnie Kaal
12 January 2022

Heerlijk gegeten.

Sandra Pas
11 January 2022

Zoals altijd hebben we genoten, het was .

Dennis
6 January 2022

Echt heerlijk gegeten. Super op tijd geleverd

Sander
5 January 2022

Heerlijk gegeten! Besteld in het hotel en heerlijk op de kamer opgegeten. Complimenten!

Laura Koelewijn
5 January 2022

pikante mayo bij de zoete aardappel friet was helaas vergeten! en we hadden geen stokjes om de sushi mee te eten... verder was het super lekker!

Familie Vork
3 January 2022

Alles heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Weissenbacher
2 January 2021

The order was delivered on time. Friendly driver. The quality of the delivery was not ok. All sushi pieces were simply pressed together in 2 boxes! Not a good presentation of the sushi! and that for 80 euros! That wasn't the first time either! The last delivery was of poor quality too! And there we paid 160 EUR! The quality of ZIZO has deteriorated extremely.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G. Buwalda
2 January 2021

Zoals altijd heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ella Smith
1 January 2021

Weer, zoals altijd, een heerlijke maaltijd. De Family menu is net genoeg voor drie volwassenen, echt lekkere keuzes. Voor de gegratineerde gamba's mag je me 's nachts wakker maken! Precies op tijd bezorgd met een brede glimlach en Scroppino's! Was een smakelijke jaarwisseling, bedankt Team Zizo!

Jaimy Faile
1 January 2021

Het eten was echt een feestje en we verbleven een nachtje in het palace hotel en dat samen met het eten was echt genieten

René van der Moot
31 December 2021
Sandro
31 December 2021

Het is zoals altijd heerlijk. Ook deze keer weer genoten. Helaas is deze keer wel iets misgegaan bij onze bestelling. Te weinig geleverd.

Peter
30 December 2021

Weer prima kwaliteit.

Anita
28 December 2021

Was zoals altijd weer perfect. Heerlijk gegeten.

Mike
27 December 2021

We sliepen in het hotel waar jullie vestiging zit. Ondanks de kerstdagen waarbij ik begrijp dat het wat drukker is, verwachten we op z’n minst dat het warm zou zijn, De kip was koud, de bitterballen koud, eigenlijk was alles koud… Na een bestelling van €102 aan gerechten was dit een enorme tegenvaller… ik hoop dat hier ook iets mee gedaan kan worden Mvg mike

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D. van Baren
27 December 2021

Kwaliteit was uitstekend en tijd van aflevering ook. Pas bij het finaliseren van je bestelling zie je dat je alleen maar een bestelling kan plaatsen voor dezelfde dag. Meld dit svp op de website wanneer je de bestelling in elkaar gaat zetten. Of maak het mogelijk dat je ook een bestelling voor de dag van morgen opgeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christian Vöcking
26 December 2021
Anoniem
26 December 2021

Op tweede kerstdag binnen 20 min geleverd. Kwaliteit en smaak van de sushi super, prima formaat en rijk gevuld en als leuke verrassing 5 extra sushi’s ontvangen. Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rebecca
25 December 2021

Altijd heerlijk!

hans lieben
25 December 2021

HEERLIJK gegeten, prima kwaliteit, Zandvoort kan trots zijn op ZIZO

Joyce
24 December 2021

Ruim op tijd en het was weer heerlijk! Thanks

Christian Vöcking
24 December 2021
Verona
22 December 2021

Elke keer weer mega genieten. Het is duurder in vergelijking met de ketens. Maar de smaak is meer dan het geld waard. En om ook deze fijne tent aan de zee door de Corona heen te helpen is het nog meer de investering waard!

V. Soederhuizen
20 December 2021

Alles was heerlijk maar de grote garnaal viel een beetje tegen Erg weinig voor veel geld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
19 December 2021

Heeeeerlijk weer !!

Anita
18 December 2021

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk.

dewi
18 December 2021
M. Klop
15 December 2021

Lekker gegeten en mooi op tijd afgeleverd!

PP
12 December 2021

Helemaal top! Heerlijk gegeten!

Kitty
10 December 2021

Als altijd: errug lekker!

Metsemakers
8 December 2021

Heerlijk gegeten, altijd vers en goede kwaliteit.

Linda
6 December 2021

Heerlijke Sushi, vriendelijke bezorger en mooi op tijd! Het enige wat ik jammer vond is dat de wasabi in hetzelfde bakje zat als de gember waardoor sommige gember stukjes niet gegeten konden worden zonder neus irritatie. Misschien beter om los te houden.

Niek
3 December 2021

Weer helemaal top

Astrid
3 December 2021

Was weer heerlijk !!!!

Paul
3 December 2021

Top restaurant

Mel
1 December 2021

We hebben echt heerlijk gegeten. Het was een feestje. De tonijn en zalm waren boterzacht en kraakvers. En de bezorger was super aardig! Fijne ervaring.

familie Bonnikhorst
30 November 2021

Ontzettend lekker gegeten, de sushi was voortreffelijk! Een echte aanrader!

Jurg
30 November 2021

Helemaal niets op aan te merken. Extreem vriendelijk bezorgd. Netjes op tijd :) En heeeeeel erg lekker!

Bruins
30 November 2021

Altijd heerlijk en goede service!

Dijkstra
28 November 2021

Was heerlijk en prima bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nry
21 November 2021

Als jullie nooit bij zizo hebben gegeten dan hebben jullie echt wat gemist! Ik kom hier al jaren en ik haal ook heel vaak af, ondanks dat ik niet in de buurt woon. Zo vers en lekker! Moeite waard en zeker een aanrader 💯

Mark Olij
18 November 2021

Het waren zeer smaakvolle sushi’s, complimenten!

Marian de Groot
17 November 2021

Was wederom fantastisch!!! Absolute aanrader !

Karin Wassenberg
31 October 2021

Zoals altijd heerlijk vers en nog warme Sushi. De groentebuns waren uitmuntend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
31 October 2021

Zoals altijd perfect!!!

Kim
30 October 2021

Smaak was goed, veel te kleine stukjes ennnn er zat een lange haar in. Waren meteen uitgegeten

Göksu
28 October 2021

Top service!

M. Klop
25 October 2021

Altijd lekker!

Sabine
23 October 2021

Was weer top!

Anoniem
23 October 2021

Goede kwaliteit alleen steeds kleinere porties en duurdere prijzen. Jammer!

Irene
19 October 2021

Zalige sushi, terwijl ik even wachten op de sushi boden ze me wat te drinken aan. Keurige, attente mensen. Ik haal er vaak.

Dimfie en Dimitri
16 October 2021

Het was weer heerlijk! Veruit de lekkerste sushi van de omgeving en ook de warme gerechten zijn heerlijk!

s
10 October 2021

Rauwe kip, sashimi was wel lekker

Astrid van der poel
10 October 2021

Warme gerechten waren ook echt warm, weer super gegeten

Aafje
2 October 2021

Heerlijke sushi en fantastische service!

Huub De Vries
2 October 2021

Eten was goed maar Ik vind 2 uur wachten op je bestelling wel veelste lang

M. Klop
2 October 2021

Heerlijk als altijd en mooi op de afgesproken tijd geleverd.

Harry Lemmens
1 October 2021

Top geweest, geen verbeterpunten

Anja
15 September 2021

Snelle bezorging, heerlijk gegeten, ik kom graag eens langs in jullie restaurant.

Sanne
9 September 2021

Eten lekker zoals altijd, maar dit was de tweede keer in korte tijd dat het bezorgen bijna twee uur duurde (zonder hierover te informeren). Te lang voor ons.

Kitty
8 September 2021

Top kwaliteit en top service!

Burg
5 September 2021
T. van Rijn
30 August 2021

Al jaren trouwe klant bij ZIZO. Echter, deze keer was het niet lekker. Ook echt de allereerste keer. Bakje Wakame was in de tas gelekt. Eetstokjes waren groen van de lekkage. Tip: Goed in plastic zakje verpakken of in tas recht houden? De California en Chicken Sushi: Er stond een keuzebedrag voor 6 stuks. Echter, na de klik werd het bedrag opeens 10 stuks berekend. En ze waren erg klein (gesneden) nu qua portie. En, ze smaakten niet zoals altijd. De rijst was minder lekker. Bakje met gember en wasabi samen: Een tip om dit altijd apart te serveren? Niet iedereen kan tegen wasabi. Ik wacht weer even voordat ik ga bestellen, denk ik.

Miriam
13 August 2021

Ik heb er niets op aan te merken. Zoals altijd zalig! Vriendelijke bezorger. Ik zag dat sommige verpakkingen al van papier zijn ipv plastic! Voor warme gerechten is dat lastig.

Jose kremer
13 August 2021

Het was weer heerlijk , vriendelijk personeel en vriendelijke bezorging en dat extra stukje spekkoek van robbin smaakte lekker bij de koffie x

Jan Draijer
12 August 2021

Beste thuis bezorg Sushi uit de regio, heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd.

Harry Lemmens
11 August 2021

Heerlijk gegeten, weer topkwaliteit!!

Drommel
8 August 2021

Heerlijk!!

Jan
28 July 2021

Problemen met de app, werkte niet Voor de rest altijd top

veragans
24 July 2021
martens
13 July 2021

bestelling wat ik om 19:00 kon ophalen was niet klaar ik moest een half uur wachten!

Denise
12 July 2021

Bestelling om 20.30 uur geplaatst met bezorgmoment om 21.30 uur. Eerder was niet mogelijk. Helaas om 22.00 uur nog niets bezorgd. Gebeld en toen duurde het nog 10 minuten. Uiteindelijk om 22.15 pas eten gekregen op 5 minuten afstand van ZiZo. Kwaliteit van de loempia's was niet geweldig (meer) en de sushi zag er minder vers uit. Smaak was oké.

Jose kremer
11 July 2021
Eefje
4 July 2021

Super eten echt weer heerlijk. Ze waren de biertjes alleen vergeten te brengen maar na een telefoontje stonden ze direct voor onze deur met de biertjes. Erg netjes 👍🏻 Super service en Kwaliteit. Bestellen snel nog een keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
4 July 2021

Heerlijk, maar je ziet toch weer kleinere stukjes dan voorheen. Jammer!

Koning
2 July 2021

De sushi met garnaal had waarschijnlijk tegen de wasabi aangelegen dus die hebben we laten staan.. Maar verder heerlijk zoals altijd..

Nicolaas R.
26 June 2021

Helemaal TOP!!!! Zoals altijd!!

Aafje
25 June 2021
Nassera
24 June 2021

Altijd top! Heerlijk weer en aardige attente bezorger ❤️

Baukje
23 June 2021

Altijd heerlijk en zeer vriendelijke medewerkers, aan de telefoon en ook de bezorgers!

Feline
8 June 2021

Door mijn eigen fout bestelde en betaalde ik per ongeluk dubbel, bij het ophalen kreeg ik zonder er maar ook om te hoeven vragen heel netjes het geld terug. Echt super, top service! Oh en de sushi: verrukkelijk! 😋

Norma
7 June 2021

Perfect zoals altijd en exact op tijd!! En het was weer smullen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
2 June 2021

Het was weer lekker!

Bob
1 June 2021

Snel en heerlijke sushi !

Yvonne van Gerwen
30 May 2021

Heerlijk, we hebben ervan genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke
30 May 2021

Snelle vriendelijke bezorging en heerlijk gegeten.

Ad
28 May 2021

Snel en lekker, geluisterd naar de geplaatste opmerkingen. Top

Anoniem
28 May 2021

Heerlijke sushi. Goede smakencombinaties, mooie variatie en geweldige presentatie!

Emil
27 May 2021

Super vlot geholpen!

Merel
27 May 2021

De beste sushi die ik in jaren heb gegeten in Nederland. Veel keuze en authentieke gerechten. Bravo.

J. Fijnvandraat
26 May 2021

Heb aangegeven dat de maaltijd op twee manieren kon worden aangeleverd maar moest zelf initiatief nemen om uw keuze te vernemen. Had hier activiteit van uw kant verwacht. Maaltijd was overigens heel erg goed!

Clots
26 May 2021

Was weer onwijs lekker!

Marijke
23 May 2021

Super heerlijk eten.

Dylan
14 May 2021

Kwaliteit is erg goed. Helaas zijn de stukjes klein, en als je met 2 bent is het jammer dat het ook maar 5 stukjes zijn kan je niet “eerlijk” delen.

N. van Leeuwen
12 May 2021
Marco
12 May 2021
Vermeer
12 May 2021

Heerlijke sushi!

Anneke
11 May 2021

Heerlijke sushi, mooi op tijd geleverd. Helemaal top!

Annemieke Willems
10 May 2021

Top! Heerlijk en vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
10 May 2021

We hebben wat verschillende gerechtjes geprobeert. Waren erg lekker. Wel is het erg duur, voor de hoeveelheid wat je krijgt. Veel geld weinig eten.

Femke
10 May 2021

Bestelling was er snel. Super levering en lekker eten

Anoniem
9 May 2021

Bestel vaak in het seizoen maar nu echt een tegenvaller. Nu met moederdag voor een best bedrag besteld, maar de sushi stukjes waren erg klein(worden naar mijn idee steeds kleiner) Ze viel allemaal uit elkaar, was te los geroldt helaas. Smaak was wel oke. Jammer maar helaas :-( Bezorging was TOP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Leon
9 May 2021

Wat hebben we weer genoten van dit overheerlijke en goed verzorgde,verse, topkwaliteit sushi. Smakelijk, mooi, krokant waar t moest en zacht waar t kon. We kijken nu al weer uit naar een volgende keer. Dank jullie wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susan
8 May 2021

Lekker gegeten en snelle bezorging!

Dennis
6 May 2021

Heerlijke Sushi gegeten. En bezorgen op Centerparcs werkt uitstekend. Zodra restaurants weer open mogen komen we een keer langs.

Bart
6 May 2021

Heerlijk en snel. Ook warme gerechten warm geleverd.

Martijn
6 May 2021

Top, super sushi, origineel en netjes bezorgd.. Aanrader !

Robert
4 May 2021

Top food en prima bezorging op centerparcs.

Lisette
4 May 2021

Smaak was goed, alleen de sushi’s waren niet zo goed gerold als we gewend zijn. Vielen snel uit elkaar. Ook de bezorging duurde wat langer.

Wim Van Elswijk
2 May 2021

Snel dus nog heerlijk op temperatuur en solide kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arno
2 May 2021

De sushi was echt lekker, maar de overige gerechten (salades, kip met curry, zoete aardappelen en kroepoek) waren ronduit teleurstellend. Nauwelijks variatie en weinig smaak. Mede daarom ook veel te duur gezien de geboden kwaliteit.

Fleur Hout
1 May 2021

Heerlijk!!!

Brian Koelman
1 May 2021

Wij hebben heerlijk gegeten! Complimenten aan de chef en heel de crew! Echt een aanrader!

Jolien
29 April 2021
Annemarieke
29 April 2021

Heerlijk en vers

Capula / van der Meeren
29 April 2021

Eten was heerlijk, lekker warm en goed verpakt👍🏻

Sharon
28 April 2021

Supervriendelijk personeel, goede service. Er was iets fout gegaan, dit was keurig opgelost en goed gecommuniceerd. En het allerbelangrijkste de sushi is zo lekker!

Anita
27 April 2021

Even wachten op de bestelling maar dat was bekend en dan heb je ook de heerlijkste sushi. Een echte aanrader.

Fikse
27 April 2021

De stukken sushi waren dun gesneden. Het mag wat dikker de volgende keer.

Anne
27 April 2021

Super lekker!! Echt sushi van een hoog kwaliteitsniveau. Duidelijk verschil met bv. een sushipoint

Lucia
27 April 2021

Heerlijke sushi , op tijd geleverd!

Esther
26 April 2021

Heerlijk gegeten! De sushi is echt ontzettend goed. Aanrader

Fang
22 April 2021

We bestellen regelmatig bij ZIZO Lounge. De kwaliteit van het eten is zeker goed, alleen jammer dat ze bijna overal mayonaise door of overheen doen. Helaas is de crispy quinoa rol van het menu afgehaald. Ook zou het fijn zijn als er meer non-spicy varianten zouden zijn. Wij hebben een kind wat helemaal niet tegen pittig kan. Tot slot: ruim van te voren eten besteld voor 19 uur, maar werd pas om 19.30 gebracht ivm de drukte. Ter compensatie wel weer een gratis extraatje gekregen. Dat is dan wel weer goed geregeld.

Barry
22 April 2021

Alles heerlijk, vers keurig optijd en mooi verpakt. Heerlijk gegeten.

Lizette
22 April 2021

Heerlijk eten, wat vers klaargemaakt wordt zodoende dat het iets langer duurt. Zeker het wachten waard.

Patticia
18 April 2021

Slecht sushi Heel slecht Heel weinig voor het geld Geen wisselgeld Geen aanrader

Simone Strookman
18 April 2021

Alles smaakt supervers en de warme gerechten zijn zo goed verpakt dat je ze niet opnieuw hoeft op te warmen.

Sella
16 April 2021

Wij bestellen minimaal 2 x per maand Sushi en iedere keer zijn we weer verrast door de kunsten van de kok, echt heerlijk! Wij raden onze gasten ook altijd Zizo-lounge aan!

Arnold
16 April 2021

Was zoals altijd heel goed

Sylvia
15 April 2021

Zoals gebruikelijk, weer heerlijk gegeten!

Lidy
14 April 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

Maartje
14 April 2021

Hele lekkere sushi! Huisje gehuurd op centerparks en hadden zin in sushi. Bij het ophalen zag ik dat alles vers gemaakt werd, eenmaal in het huisje was alles nogsteeds heerlijk en de bijgerechten nog goed warm. Ps; mijn vriend is geen mega fan van sushi en zelfs hij vond de sushi lekker!

Anjo
12 April 2021

Was heerlijk en snel bezorgd! Een echte aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvon
11 April 2021

Wij zijn groot fan van Zizo en eten/bestellen regelmatig. Altijd zeer tevreden maar deze keer was de kwaliteit veel minder dan we gewend zijn. Sushi viel uit elkaar, plakkerig, slecht gesneden en soms nauwelijks een paar mm breed. Normaal is de sushi een feestje om te zien, zo mooi. Voor het eerst ook sushi over en weggegooid. Jammer! Hopelijk een eenmalige misser en volgende keer weer als vanouds.

Melanie
10 April 2021

Beste sushi ever! Daarbij goede service!

Janneke
10 April 2021

Zoals altijd weer goed en heerlijk!

Paul
8 April 2021

Lekkerste sushi 🍱 van Nederland en super vriendelijke medewerkers.

José Geraerts
6 April 2021

Het was weer heerlijk!

Patrice Veling
5 April 2021

We hebben er enorm van genoten. Was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ljubica
4 April 2021

Te lekker! Kon ook niet kiezen want alles zag er goed uit. Natuurlijk weer veel te veel besteld 😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els van den Boom
1 April 2021

Kwaliteit is top, eerlijk gezegd wel wat weinig. Bezorging was ‘n half uur te laat, dit werd goed gemaakt door nabezorging van stukje spekkoek.

Moniqie9
1 April 2021

kwaliteit en bezorging waren prima, helaas waren de sushi s zo dun gesneden dat het eigenlijk zonde van t geld was.... Heb dit al doorgegeven in een mail maar nog geen antwoord.

Mireille
1 April 2021

Ik bestelde best laat maar gewoon heerlijke sushi! Bezorging was ook ontzettend aardig..

Ilham Boutayby
30 March 2021

Ik vond het helaas niet zo lekker als verwacht. En ik moest super lang wachten.

Quincy
30 March 2021

Contrast prijs-kwaliteit ligt iets te ver uit elkaar. Heerlijke, verse sushi maar te kleine stukjes voor de prijs die er gevraagd wordt. Ook de presentatie had wat meer aandacht mogen hebben en bezorging was een uur en drie kwartier. Sushi en warme gerechten waren wel écht vers en lekker!!

Simone
30 March 2021

Heerlijke sushi’s, salade, gyoza’s en yakitori gegeten! En perfect op tijd!!

Norma
29 March 2021

Het was weer smullen, heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
27 March 2021

Altijd heerlijk vers Superlekkere sushi, cocktails en bijgerechten Tot de volgende keer!

Norah
27 March 2021
Mirjam
27 March 2021

Was wederom genieten. Vers, zuiver, overheerlijk en met zorg gemaakt

Jessica
27 March 2021
Karin
25 March 2021
Gerard Rietdijk
23 March 2021

Voor mij is het niet nodig iets te verbeteren Wij zijn super tevreden, anders zouden wij niet zo vaak bestellen

Petra
22 March 2021

Was weer een feestje om de mooie schalen te mogen ontvangen! Bedankt.

van Kleef Wim
21 March 2021

De kwaliteit is meer dan goed maar de bezorging was erbarmelijk een flesje met soja saus was half leeg gelopen voor een deel over de sushi. De sushi in de doos door het vervoer allemaal in elkaar geschoven en voor een deel uit elkaar gevallen.Dus van een mooi presentatie was geen sprake. We vonden het redelijk teleurstellend. Gr wim van kleef

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elvira
21 March 2021

Super!!Goede hoeveelheid.Mooi opgemaakt,compleet met heerlijke salade.

Ringeling
20 March 2021

Gewoon goed hoor! Zalig gegeten en een zeer sympathieke bezorger.

Sheila Truder
20 March 2021

Altijd fenomenaal Lekkerste Sushi ever ❤️

Michael en Carola
20 March 2021

De lekkerste sushi, altijd weer genieten. Nu ook nog eens in het "ballonnetje" gezet op mijn verjaardag met een ballon en overheerlijke cheesecake. We kunnen niet wachten tot we weer heerlijk naar het restaurant kunnen komen om heerlijk te tafelen.

Piet Goossens
18 March 2021

Exact op tijd bezorgd. Kwaliteit van het eten was weer fantastisch. Top restaurant.

Barbara
18 March 2021

Heerlijke sushi!

Geraldine
17 March 2021

Deze avond eerst keer besteld. Helaas heb ik niet mijn bestelling gecheckt en thuis ben achter gekomen dan een deel van de bestelling was vergeten (8 gyoza betaald en 4 in de tas). Uit eindelijk dat was niet een groot probleem als dat was niet erg lekker (veel mayonaise en specerij) maar min geld is kwijt. De sushi's waren lekker maar niet super bijzonder.

Ivor Soepboer
15 March 2021

Altijd fantastisch goed eten, een genot voor het oog en de mond

Marieke Bergen
15 March 2021

De sushi stukjes heb ik nog nooit ergens zo klein gekregen als hier.. dat is jammer. Smaak was prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.