Facebook

Beoordelingen van ZIZO Lounge Zandvoort

Recente recensies van ZIZO Lounge Zandvoort

5 sterren na 565 reviews

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is erg goed. Helaas zijn de stukjes klein, en als je met 2 bent is het jammer dat het ook maar 5 stukjes zijn kan je niet “eerlijk” delen.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooi op tijd geleverd. Helemaal top!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben wat verschillende gerechtjes geprobeert. Waren erg lekker. Wel is het erg duur, voor de hoeveelheid wat je krijgt. Veel geld weinig eten.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel. Super levering en lekker eten

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaak in het seizoen maar nu echt een tegenvaller. Nu met moederdag voor een best bedrag besteld, maar de sushi stukjes waren erg klein(worden naar mijn idee steeds kleiner) Ze viel allemaal uit elkaar, was te los geroldt helaas. Smaak was wel oke. Jammer maar helaas :-( Bezorging was TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we weer genoten van dit overheerlijke en goed verzorgde,verse, topkwaliteit sushi. Smakelijk, mooi, krokant waar t moest en zacht waar t kon. We kijken nu al weer uit naar een volgende keer. Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle bezorging!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi gegeten. En bezorgen op Centerparcs werkt uitstekend. Zodra restaurants weer open mogen komen we een keer langs.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel. Ook warme gerechten warm geleverd.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, super sushi, origineel en netjes bezorgd.. Aanrader !

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top food en prima bezorging op centerparcs.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, alleen de sushi’s waren niet zo goed gerold als we gewend zijn. Vielen snel uit elkaar. Ook de bezorging duurde wat langer.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel dus nog heerlijk op temperatuur en solide kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt lekker, maar de overige gerechten (salades, kip met curry, zoete aardappelen en kroepoek) waren ronduit teleurstellend. Nauwelijks variatie en weinig smaak. Mede daarom ook veel te duur gezien de geboden kwaliteit.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Complimenten aan de chef en heel de crew! Echt een aanrader!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, lekker warm en goed verpakt👍🏻

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervriendelijk personeel, goede service. Er was iets fout gegaan, dit was keurig opgelost en goed gecommuniceerd. En het allerbelangrijkste de sushi is zo lekker!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even wachten op de bestelling maar dat was bekend en dan heb je ook de heerlijkste sushi. Een echte aanrader.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De stukken sushi waren dun gesneden. Het mag wat dikker de volgende keer.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Echt sushi van een hoog kwaliteitsniveau. Duidelijk verschil met bv. een sushipoint

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi , op tijd geleverd!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De sushi is echt ontzettend goed. Aanrader

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij ZIZO Lounge. De kwaliteit van het eten is zeker goed, alleen jammer dat ze bijna overal mayonaise door of overheen doen. Helaas is de crispy quinoa rol van het menu afgehaald. Ook zou het fijn zijn als er meer non-spicy varianten zouden zijn. Wij hebben een kind wat helemaal niet tegen pittig kan. Tot slot: ruim van te voren eten besteld voor 19 uur, maar werd pas om 19.30 gebracht ivm de drukte. Ter compensatie wel weer een gratis extraatje gekregen. Dat is dan wel weer goed geregeld.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk, vers keurig optijd en mooi verpakt. Heerlijk gegeten.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, wat vers klaargemaakt wordt zodoende dat het iets langer duurt. Zeker het wachten waard.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht sushi Heel slecht Heel weinig voor het geld Geen wisselgeld Geen aanrader

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakt supervers en de warme gerechten zijn zo goed verpakt dat je ze niet opnieuw hoeft op te warmen.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen minimaal 2 x per maand Sushi en iedere keer zijn we weer verrast door de kunsten van de kok, echt heerlijk! Wij raden onze gasten ook altijd Zizo-lounge aan!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd heel goed

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk, weer heerlijk gegeten!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi! Huisje gehuurd op centerparks en hadden zin in sushi. Bij het ophalen zag ik dat alles vers gemaakt werd, eenmaal in het huisje was alles nogsteeds heerlijk en de bijgerechten nog goed warm. Ps; mijn vriend is geen mega fan van sushi en zelfs hij vond de sushi lekker!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn groot fan van Zizo en eten/bestellen regelmatig. Altijd zeer tevreden maar deze keer was de kwaliteit veel minder dan we gewend zijn. Sushi viel uit elkaar, plakkerig, slecht gesneden en soms nauwelijks een paar mm breed. Normaal is de sushi een feestje om te zien, zo mooi. Voor het eerst ook sushi over en weggegooid. Jammer! Hopelijk een eenmalige misser en volgende keer weer als vanouds.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ever! Daarbij goede service!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goed en heerlijk!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi 🍱 van Nederland en super vriendelijke medewerkers.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er enorm van genoten. Was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lekker! Kon ook niet kiezen want alles zag er goed uit. Natuurlijk weer veel te veel besteld 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is top, eerlijk gezegd wel wat weinig. Bezorging was ‘n half uur te laat, dit werd goed gemaakt door nabezorging van stukje spekkoek.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging waren prima, helaas waren de sushi s zo dun gesneden dat het eigenlijk zonde van t geld was.... Heb dit al doorgegeven in een mail maar nog geen antwoord.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde best laat maar gewoon heerlijke sushi! Bezorging was ook ontzettend aardig..

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het helaas niet zo lekker als verwacht. En ik moest super lang wachten.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Contrast prijs-kwaliteit ligt iets te ver uit elkaar. Heerlijke, verse sushi maar te kleine stukjes voor de prijs die er gevraagd wordt. Ook de presentatie had wat meer aandacht mogen hebben en bezorging was een uur en drie kwartier. Sushi en warme gerechten waren wel écht vers en lekker!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s, salade, gyoza’s en yakitori gegeten! En perfect op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen, heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk vers Superlekkere sushi, cocktails en bijgerechten Tot de volgende keer!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom genieten. Vers, zuiver, overheerlijk en met zorg gemaakt

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij is het niet nodig iets te verbeteren Wij zijn super tevreden, anders zouden wij niet zo vaak bestellen

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer een feestje om de mooie schalen te mogen ontvangen! Bedankt.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is meer dan goed maar de bezorging was erbarmelijk een flesje met soja saus was half leeg gelopen voor een deel over de sushi. De sushi in de doos door het vervoer allemaal in elkaar geschoven en voor een deel uit elkaar gevallen.Dus van een mooi presentatie was geen sprake. We vonden het redelijk teleurstellend. Gr wim van kleef

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!!Goede hoeveelheid.Mooi opgemaakt,compleet met heerlijke salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed hoor! Zalig gegeten en een zeer sympathieke bezorger.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fenomenaal Lekkerste Sushi ever ❤️

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi, altijd weer genieten. Nu ook nog eens in het "ballonnetje" gezet op mijn verjaardag met een ballon en overheerlijke cheesecake. We kunnen niet wachten tot we weer heerlijk naar het restaurant kunnen komen om heerlijk te tafelen.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd. Kwaliteit van het eten was weer fantastisch. Top restaurant.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze avond eerst keer besteld. Helaas heb ik niet mijn bestelling gecheckt en thuis ben achter gekomen dan een deel van de bestelling was vergeten (8 gyoza betaald en 4 in de tas). Uit eindelijk dat was niet een groot probleem als dat was niet erg lekker (veel mayonaise en specerij) maar min geld is kwijt. De sushi's waren lekker maar niet super bijzonder.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch goed eten, een genot voor het oog en de mond

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi stukjes heb ik nog nooit ergens zo klein gekregen als hier.. dat is jammer. Smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en alles in orde qua bestelling Weer heerlijk gegeten Je proeft de kwaliteit!! Alles is superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en op tijd bezorgd!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gekozen om de bestelling af te halen om 19:00. Uiteindelijk 50 minuten moeten wachten tot het klaar was, erg slecht! Sushi was klef en brokkelig met veel te veel saus erop. Ik had met zo goed een frikandel speciaal kunnen eten met rijst erop. Geen aanrader!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten!!! Echt een aanrader!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke actie box voor 2 personen besteld. Alles was lekker vers want het was nog warm. Wij hebben er van genoten.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en goede bezorging. Echter worden de porties echt wel steeds kleiner....jammer!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo op verheugd en blij dat het nog mogelijk is om dit overheerlijke, vers gemaakte en bijzondere eten, te kunnen bestellen. Elke keer weer een feest. Extraatje is dat de mensen aardig zijn en het eten gezond. Overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was droog. Alles smaakte beetje zelfde. Pokebowl was wel lekker

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrolijke bezorging ondanks dat ik 15 minuten duurde ivm lopen uit huisje. En wat was het eten lekker!!!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had best een grote bestelling, maar de bezorgservice was erg vlot! En het eten was erg goed en goed van temperatuur!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Een goed alternatief voor uit eten gaan in deze tijd!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had duidelijk aangegeven dat ik 18.45 uur bezorgd wilde hebben ondanks een korte afstand kreeg ik het pas 18.55 uur. Daarnaast vond ik de bakjes waar het eten in werd bezorgd niet chique voot het eten wat ik had besteld ( het waren hamburger bakjes, waarin wagy tartaar in zat etc). Maar eten was top.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en de bestelling werd ruim op tijd geleverd. Echt weer top...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd sushi van hoge kwaliteit. Echter deze keer met bestellen en ophalen lekte de teriyaki-spiesjes, waardoor de hele tas bij thuiskomst doorweekt was. De aluminiumfolie om het bakje heen was niet voldoende. Het was een stuk (25 min) rijden naar huis, dus de sushi hierdoor ook op sommige plekken nat. Jammer, maar alsnog genoten.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, op tijd klaar, veel verschillende gerechtengerechte

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en van goede kwaliteit, super verse producten! Wij komen graag bij Zizo. Zeker een aanrader.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoge verwachtingen van de sushi zeker gezien de prijs. Helaas viel het tegen. Het sushi menu was samen met de los bestelde sushi in een veel te kleine doos gestopt. De vegan sushi was niet lekker! Voor 4 personen kregen we 2 kleine flesjes soyasaus. Helaas is zizo lounge ook telefonisch niet te bereiken, zonde. Ik had hoge verwachtingen en vind het jammer dat de ervaring teleurstellend was.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald voor in ons vakantieappartement aangezien we het restaurant niet konden bezoeken ivm Corona , helaas werd er in Bloemendaal niet bezorgd.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Zeker een aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de stukjes wel klein en duur, in vergelijking met andere restaurants. Maar de sushi zelf was écht heerlijk! Bezorging was mooi op tijd en bracht het zelfs tot ons vakantiehuisje op centerparcs.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, tis de beste sushi die ik ken! 1 verbeter puntje voor de website is een track and tracé voor de bestelling als je het laat bezorgen

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer top kwaliteit!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, heerlijk vers, we hebben er van genoten!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit Prijs duur voor wat je krijgt!! Wel lekker

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere Sushi, echt een aanrader. Mooi, divers en heerlijk!! Bezorging was prima.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk en vers!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, thuis laten bezorgen, vriendelijke mensen, alleen wel ver vooruit bestellen want de wachttijd was erg lang , maar dat kwam waarschijnlijk doordat het op zaterdagavond was, maar absoluut een aanrader👌🏽

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Snelle service.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Prijs kwaliteit was het niet. Sushi waren zo dun en klein. Niet eerder zo weinig gehad voor zoveel geld helaas.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond Sushi besteld. Top service, perfect op tijd en overheerlijke sushi.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk en super vers! Zo lekker hebben we lang niet gegeten. Bedankt voor de goede service en bezorging

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke smaaksensaties. Keep up the good work! We zaten op het Center Parcs park. De bestelling werd bij ons huisje afgeleverd. Super fijn. Ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen. Kwaliteit was top

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, zoals altijd. Beste sushi uit de regio. En vriendelijke bezorgers.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, alleen geen stokjes erbij en zeer weinig sojasaus erbij

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en fijne service. Vanwege dieet wensen (glutenvrij) ook prettig telefonisch advies gehad.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu voor 2 gekozen, chef’s choice. Was allemaal heerlijk en voldoende als avondmaaltijd. Een fijn Valentijnsdiner gehad erdoor ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste sushi van heel Kennemerland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd weer van een zeer hoog niveau. Bedankt toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was weer uitstekend!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Werkelijk boven gemiddeld aan smaak en variatie.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht was de sushi weer van uitstekende kwaliteit. Heerlijk!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Goed aangeleverd. Niet teveel plastic!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst vonden wij de sushi niet zo als normaal.......

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en ook de bezorging .

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goddelijk!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk gezegd viel het me erg tegen. Ik heb voor ruim 80 euro besteld, maar vond het te weinig. De stukjes waren erg klein en dus voor 4 personen zeker niet genoeg. De sushi zelf was verder prima, maar niet geweldig.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vers bereid.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Dank Zizo lounge. De verjaardag van mijn man opgevrolijkt met heerlijke sushi.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer uitstekend verzorgt!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk heerlijk....en top service en bezorging altijd op tijd!!😍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superheerlijke luxe sushi en perfecte bezorgservice

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd klaar, en was heel lekker! Het was nog warm en alles was vers. We zijn heel tevreden, echt een aanrader wat ons betreft!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi voor take away. Leuke variaties. Pokebowl was bak sla. Bezorging 3 kwartier te laat en er ontbrak een deel bestelling.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

top! zoals altijd.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Haarlem komen we speciaal hier onze sushi halen en dat zegt genoeg. Vooral de specialiteiten met truffel of coquilles zijn waanzinnig. Ik kan niet wachten weer bij jullie in het restaurant te kunnen eten.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Er gaat niets boven lekker eten in jullie gezellige restaurant, maar dit was close. Gisteren heerlijk genoten samen met een lekkere fles viognier. Eigenlijk hebben we geen verbeterpunten en hopen we dat de horecadeuren snel weer opengaan. We zijn benieuwd hoe de glossy entreetrap eruit ziet als hij klaar is. Stay oké en groeten van Karin @ André

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk van smaak, super! Alleen de sushi's moeten op een andere manier verpakt worden. Zaten nu allemaal bij elkaar in een doos en de wasabi zat tegen de kant geplakt wat bij het uitnemen van een sushi niet door 1 van de tafelgenoten niet opgemerkt was. Kreeg daardoor een enorme hoeveelheid wasabi binnen en bleef er bijna in. Volgende keer de wasabi maar apart in een bakje doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Ook was alles goed warm en gewoon heerlijk van smaak. Vriendelijke bezorger, 4 sterren omdat het iets langer duurde dan werd beloofd. 👍

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurige bezorger, op tijd. Eten was goed warm. Alles lekker vers. Voor herhaling vatbaar😉

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en heerlijk. dat de warme dingen wat lauw zijn valt weinig aan te doen denk ik

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Wij zijn geen sushi fanaten maar hebben zo af en toe trek in sushi. We baalde achteraf dat we niet meer hadden besteld want wat was dit heerlijke sushi! Vriendelijke medewerkers ook die ondanks de corona er het beste van proberen te maken. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

thuis de tafel dekken met de mooiste wijnglazen, de beste wijnen, echt alles perfect kan nog steeds niet tippen aan de ambiance in jullie restaurant. Aan de kwaliteit en smaak heeft het zeker niet gelegen, die was zoals altijd fantastisch.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet goedkoop maar wel heerlijke sushi! Zelden zo goed gegeten.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd en enorm aardige bezorger! Aanrader

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zo lekker, erg lekker vers en het glutenvrije deel wordt altijd goed apart verpakt. Kortom weer een heerlijke maaltijd...

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd. Warme hapjes heerlijk warm, sushi uitstekend, rijst niet te koud. Super. Constante kwaliteit

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom is de iberico spijsjes niet geleverd kosten toch 12 euro heb alles betaald

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zeer goede kwaliteit sushi en de menu's zijn zeer gevarieerd. Iets duurder in prijs, maar het meer dan waard. Na online bestelling, prima op tijd geleverd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top. Vrij snelle bezorging voor de vrijdagavond en de sushi smaakte weer heerlijk!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas toch een teleurstelling vanavond, de bestelling is niet goed behandeld; 2 yakatori te weinig, koude en slappe zoute aardappel patatjes, de sushi nattig en geplet in de doos. Smaken waren redelijk maar door de teleurstelling proeft het altijd anders. Wel redelijke bezorgingdtijd dit keer. Jammer. Meer van verwacht, zeker voor de prijzen die gehanteerd worden.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke verse sushi! Vooral de truffel edamame is vingerlikkend lekker:-)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verse sushi. Echt een aanrader

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer als vanouds lekker. De levering was een beetje aan de late kant voor een woensdag avond maar dat mocht de maak niet drukken.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was fantastisch lekker, gevarieerd en leuk gepresenteerd. De scroppino als nagerecht maakte het helemaal af!!!!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi , altijd een feestje.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd. Was perfect. Voor het eerst losse kip stukjes genomen, waren heerlijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd, vers, lekker

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid sushi was niet groot qua rol. Goede smaak. Helaas waren de bakjes niet recht ingepakt waardoor alle marinade in de tas was gelopen. Vrij lange bezorgingstijd 1,5 uur. Voor een paar dingen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker en bezorging op tijd

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewldig

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, maar niet goedkoop

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Alles vers en gevarieerde box voor 2 personen. We hebben heerlijk gegeten. We eten vaak sushi, maar deze sushi was absoluut een topper. Afhalen dus in Zandvoort bij ZIZO Lounge. Leuk extraatje was het gelukskoekje

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar wel een rol vergeten te leveren

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, vers en erg smaakvol!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het! Ik miste alleen een ding. Wel betaald...

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was het weer erg lekker, beter sushi is er niet in de omgeving. Netjes optijd bezorgd.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima verzorgd, van goede kwaliteit en smaakvol . De bestelling werd wel een half uur te vroeg bezorgd, maar we waren toch thuis en altijd beter dan te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was naar wens. Eten was lekker zoals altijd! Bedankt

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden een flinke bestelling er zat teveel in een doos gepropt waardoor de sushi"s niet zonder schade los te krijgen waren. De tonijn bovenop was bruin verkleurd alsof die gekookt was. De garnalen lagen er los op door de hele doos. De doos was van binnen vochtig en beslagen. We bestellen regelmatig bij jullie en we zij het veel beter gewend. Met vriendelijke groet.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeeeerlijk!!!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kerstavond sushi. Met super lief bezorging aan de deur!!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs goed gegeten. Heerlijk verse sushi en de porkbely was hemels.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb niet alles ontvangen wat was besteld.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer helemaal top!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omg was weer zo vreselijk lekker echt super !

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien wel de lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb! Echt heerlijk! Enige minpuntje is dat er niet standaard sojasaus bij zit, en je dus een hele fles moet bijbestellen. Maar... als ik weer een keer in Zandvoort ben, bestel ik hier zonder twijfel weer!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Goede service

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat was het weer geweldig, stuk voor stuk allemaal sushi cadeautjes. Wij hebben weer genoten en zeker de moeite waard om een ritje Haarlem Zandvoort Haarlem ervoor te maken 👍👍

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, netjes verpakt en heerlijk van smaak en temp.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Kennemerland zonder twijfel. Tip: nooit all you can eat model invoeren alstublieft.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht dat gaat wel even duren op pakjesavond, maar ze stonden zo voor de deur. California roll leek wel wat droger dan anders. Verder lekker gegeten.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top service en fantastisch eten♥️

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo! Vorige keer hadden wij een mis communicatie en waren er een paar dingen verkeerd gegaan, hierdoor kregen wij een kortingscode als vergoeding. Vandaag hebben we opnieuw besteld en we hebben ontzettend genoten van het eten!!! Dus erg bedankt voor het snel handelen en het heerlijke eten! Groet, Anne, Chantal & Daimy

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van de div. gerechten! Blij met het persoonlijke handgeschreven bedankbriefje dat bij de bestelling zat :-) , hartelijk dank.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kwaliteit en heerlijk van smaak.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Netjes verpakt. En heerlijk natuurlijk:-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen het eigenlijk al bezorgd had moeten zijn werd ik gebeld dat 1 item op was. Deze werd in overleg vervangen voor iets anders waar we er een paar extra van kregen. Een half uur later dan gepland was het eten er, het smaakte heerlijk!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was geweldig je proeft dat het vlak voor het ophalen is gemaakt voor herhaling vatbaar top

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en heerlijk vers

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntende levering door de bezorger. Het eten was weer voortreffelijk. Warme gerechten waren nog lekker warm! Complimenten aan de hardwerkende personen in de keuken! Een zeer attente handgeschreven kaart was meegeleverd bij de bestelling, hoe mooi is dat: Een dank dat we aan hun denken en zo meehelpen in tijden van corona. Een vrijblijvende suggestie voor de volgende keren: gember en wasabi apart in bakjes doen en niet samen. Durfde het niet aan om met zoveel wasabi naast de gember te nemen :-) We bestellen snel weer! Dank!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies optijd en weer heerlijk!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ooit😍😍 Vooral de signature is een aanrader

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Once Zizo Always Zizo!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, héérlijk gegeten. Zelfs een lief geschreven bedankkaartje erbij. Top top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Er miste dingen had geen complete bestelling jammer normaal is het altijd geweldig

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk en op tijd!! Top!!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, smaakvol en voldoende.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZEER GOED! THANKS..... TOT SNEL

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben jezelf overtroffen afgelopen zondag. Echt zo vers en zo goed! Ook bezorging was top. Bel deed het niet en we kregen een keurig telefoontje! Heel snel herhalen dus. Ps komen natuurlijk liever naar jullie om te eten. Immers die gin tonics lukken mij nooit om zelf te maken 😂

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer overheerlijk en mooi op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk. Misschien iets minder op elkaar proppen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TE lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd hele lekkere sushi! Alleen jammer dat er geen gember en wasabi bij zat.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar we hadden voor ruim 60,- aan sushi besteld en er zat maar één klein flesje sojasaus bij.. dat was erg jammer

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en de bijgerechten waren perfect, de porties zijn groot genoeg en we hebben enorm genoten van de versgemaakte sushi!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op de juiste tijd geleverd en het eten was prima; erg lekker en alles keurig verpakt

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte lekker maar helaas vielen ze uit elkaar!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam veels te laat. We hadden voor 90 euro besteld en het lag allemaal op elkaar gepropt op een kleine schaal. We dachten allemaal ' waar is de rest van de bestelling'. De shushi plakte daardoor ook aan elkaar en je kon niet zien wat wat was.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten! Fijne service en lieve mensen! Top!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een bestelling gedaan. Na 30 minuten kregen we bericht dat iets op was. jammer maar kan gebeuren. Maar omdat we dat gerecht niet meer kregen moesten we wel op eens bezorgkosten betalen. Dat is helaas geen service. Het is al jammer dat je iets niet krijgt waar je wel ontzettend veel trek in hebt. En je dan ook nog eens extra moet betalen omdat je dan met 0,50 cent onder de €35 komt. had die bezorg kosten laten zitten. . In plaats van nu met een dubbele teleurstelling. tevens hebben wij dit direct tegen de bezorger gezegd.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi. De beste die wij tot nu toe hebben gegeten. Snelle bezorging.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in het land!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie eten smaakt altijd goed. Maar 1.5 uur wachten op je bestelling is echt te lang. Dit zouden jullie echt moeten verbeteren. Is anders zonde.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was vriendelijk en op tijd. Het eten was weer heerlijk. Goede kwaliteit en smaakvol. Echt een aanrader!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk. De beste sushi van Zandvoort en omstreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke susi, lekker vers Op goede tijd bezorgt Voor herhaling vatbaar

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten te laat. De sushi slordig gemaakt en veel te strak in de doosjes gedaan. Dat is niet best voor de presentatie. Ik ben beter gewend bij andere zaken. De kwaliteit is echter heel goed.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd heerlijk, maar ik heb nu al 2x eten besteld en vervolgens geen eetstokjes meegekregen. Deze heb ik niet altijd in huis en dan zit ik met een vork in de sushi te prikken.. best wel vervelend.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is our second time ordering from Zizo Lounge. The food is amazing. Can't wait to try more items on the menu!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, maar de bestelling was te laat en niet compleet. Dit is wel netjes opgelost uiteindelijk dus daarvoor complimenten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en bijgerechten afgehaald bij jullie. Zó fijn dat we ondanks de gekke periode toch nog zo lekker kunnen eten tijdens onze vakantie.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de Fam. Box en ook nog gebracht tot aan de Cottage van Centerparcs.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit lekker gegeten. Klein puntje van kritiek, vooraf een ophaaltijd op moeten geven, toch nog ruim 20 min moeten wachten ondanks dat ik exact op tijd was. Het leek ook niet erg druk. Wellicht wennen aan deze bijzondere situatie ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging was exact op tijd. Dank jullie wel.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buiten de bestelling, nog een extra attentie. Zoals gewoonlijk buitengewoon goed van kwaliteit. Overheerlijke en verse sushi. Smullen!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En prima bezorging

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is goed maar de sushi is erg klein. Daarmee prijs kwaliteit uit verhouding. Soja en wasabi vergeten.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi niets op aan te merken. Weet alleen niet wat de bezorger onderweg heeft gedaan. Sushi zat door elkaar gehusseld en op ze kant in de tas. Alles in elkaar op 1 kluit.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk!! En super op tijd!!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gehaald. Alles netjes verpakt, genoeg soja saus voor de volgende 3 maaltijden. Helaas geen wasabi en gember bij gesloten.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was niet compleet Gyoza en loempia zaten niet bij family menu en Zizo is telefonisch niet bereikbaar. Telefoon is hele avond in gesprek.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van 2 sake zalm nigiri hadden we 1 zalm en 1 tuna nigir, terwijl de tuna sashimi ontbrak. Helaas klopt de bestelling vaker niet, maar de kwaliteit blijft fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de sushi was geplet in de doos. 1 flesje soja geen wasabi en gember. Dat voor 59 euro. Bezorger zei, dat zal wel in de scooter gebeurt zijn. Bij jullie in het restaurant altijd lekker. Dus nooit meer iets laten bezorgen.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was deze keer toch wat minder goed dan anders. Het leek wel of het snel in elkaar geflanst was. De Ebi fry was maar 2 stuks ipv 3. De sushi was groter en losser en viel wat uit elkaar. Misschien dat daarom de smaak wat minder intens was. Nu ligt de lat natuurlijk ook wel hoog, omdat het altijd heel erg goed is! De bezorging was zoals altijd prima! Erg vriendelijk meisje deze keer.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke zondag feest met Zizo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker. Maar zou niet de wasabi bij de sushi doen, maar apart van elkaar. Zat op diverse stukjes namelijk veels teveel en dat was niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en zag er keurig verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde bijna anderhalf uur en was daarna zo weinig dat we nog wat boterhammen genomen hebben. De sushi's waren te klein. Dit gaan we zeker niet nog een keer doen.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel geld voor weinig eten. hele kleine porties. Bezorging kwam ook nog 25 min te vroeg voor het afgesproken tijdstip.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk en de bestelling was op tijd bezorgd.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine flinterdunne stukjes, slecht belegd. Niet wat ik gewend ben, het was geen succes

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Op tijd bezorgd.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig, maar je ziet de porties steeds kleiner worden. Echt een domper, al eens iets van gezegd toen kreeg je te horen dat het altijd was (nadat ze vragenboek je vaker besteld). Daarna ging het goed en nu weer minder dan halve porties. Helemaal de sojabonen om te janken zo weinig. Jammer want de kwaliteit is gewoon goed. Bezorging liet langer dan een half uur van de afgesproken tijd opmarcheren wachten. De warme gerechten waren lauw bij aankomst. Zo jammer, ze kunnen beter dan dit weten we uit ervaring!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks ons verzoek tot voldoende sojasaus was er wederom veel te weinig geleverd en bovendien 2 setjes stokjes bij een 100 euro plus bestelling. Daarnaast waren de verschillende loempia’s koud. De prijs kwaliteit verhouding is niet optimaal. Neem een voorbeeld aan sushipoint. Daar wordt niet bezuinigd op sojasaus of stokjes en is het eten van hogere kwaliteit tegen een lagere prijs. Voor jullie zijn er veel verbeterpunten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi en andere gerechten Heel friendly staff

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 minuten moeten wachten bij de ingang van de camping. Bezorger was veel te laat. Telefonisch is voor het wachten een kortingscode toegezegd, maar die heb ik niet ontvangen.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, maar was door elkaar geschud en ik miste de tempura shrimp... dus al met al medium. Ben altijd erg tevreden, maar helaas een misser gister.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk alleen jammer dat de loempiaatjes er niet bij zaten maar door het slechte weer hadden we geen zin om terug te gaan. Maar geen probleem hoor we hebben heerlijk gegeten

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, wel iets prijzig.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd genoten. Wat wij echt netjes vonden , dat er gebeld werd. Omdat ik 2de bestelling had gedaan. En of dat wel goed was. Jammer dat er geen 10 sterren bestaan. Top top top

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te lang ongeveer 1.5 uur! En ik miste 1 produkt...wel betaald maar niet gekregen... misschien vergeten.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eten besteld en afgehaald, heerlijk en netjes verpakt

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig optijd bezorgd. De sushi was zoals altijd weer heerlijk.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd, was het weer goddelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1,5 uur voordat het eten er was. Eenmaal aangekomen zat de sushi omgekeerd in de verpakking. Er was saus gelekt door de hele tas heen.. Voor deze prijzen verwacht ik zeker andere service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect!!!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker maar bescheiden porties. Voor herhaling vatbaar.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak bij jullie maar deze keer viel het tegen. De hoeveelheid leek minder te zijn en hebben de frituur nog moeten aangezetten. Ook de soja saus zat nu om onhandige bakjes. Jammer! Zeker de 60 euro niet meer waard.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten en vriendelijk personeel !

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! M.u.v. De tempura vis en groente en de buikspek. Deze gerechten waren helaas niet meer krokant. Maar rest was prima. Alles eigen smaak. Gaan vaker bestellen.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker en aardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was voor mijn verjaardag en was weer verruukuuluuk. Dankjewel pap

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zizo was een half uur te laat dus ik was er niet tevreden mee maar het was wel lekker!!! Dus dat maakt het weer goed

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er mooi en verzorgd uit. En we hebben net zo lekker gegeten als bij jullie in de zaak. Al missen we dan die gezelligheid. Het was super en heerlijk .

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was weer uitstekend. Maar wel teleurstellend dat er geen sojasaus en geen stokjes bij zaten. Jammer hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi maken jullie! Echt een aanrader, afhalen en vervolgens lekker op het strand opeten met een glaasje wijn erbij.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super. Het inpakken van de bestelling kan wel beter. Het zou fijn zijn als jullie de bakjes rechtop in het tasje zetten. Nu liep er bij verschillende bakjes de saus uit en dat wordt een bende.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is echt heerlijk, maar op de 1 of andere manier lukt het de keuken niet om het afhalen goed te plannen. Bij een eerdere afhaal moesten we ruim een uur wachten na de afgesproken ophaaltijd en de laatste keer bijna een half uur. Is toch vreemd want het lijkt me niet erg ingewikkeld?

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar het duurde 1.5 uur voor het kwam. Bestelling geplaatst om 17.37 op een woensdag en om 18.54 gebeld om te checken of het wel goed was gegaan... binnen 10 minuten was de bestelling er.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al het eten was super lekker. Alleen was de bestelling niet geheel compleet of er zaten dingen in die we niet hadden besteld. Maar daar maken we niet zo een probleem van, kan gebeuren !

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer super lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, maar wel klein/weinig

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben uitgebreid genoten van het chefnenu. Een avondje uit ervaring in eigen huis, maar we kunnen niet wachten weer de sfeer van de Lounge te gaan beleven. Stay safe!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Prima kwaliteit zoals ook in het restaurant. Ook de krokante sushi. Goede temperatuur. En op tijd bezorgd.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke verse sushi , grote keuze en snelle bezorging!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom zalig gegeten. Kwaliteit is echt top!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd, en alles ziet er verzorgd uit.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom héérlijk gegeten. Het blijft elke x een feestje.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en op tijd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas kunnen we vanwege de corona maatregelen nog geen gebruik maken van de gezellige ambiance en prachtige uitzicht op locatie...maar we hebben weer hèèrlijk gesmuld van alle verse sushi in eigen tuin !

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top alles heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk super goed, de service, het eten fantastisch. We blijven terug komen jullie zijn gewoon de beste.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke gerechten, keurig op tjd klaar bij afhalen tijdens de Cor-crisis, helemaal compleet met stokjes, sausjes etc

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feestje! We hebben weer enorm genoten. Bedankt.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellend. Te laat bezorgd, waardoor alles lauw was. En het hele sushi-menu zat samengepropt in één bakje, wat niet alleen weinig feestelijk oogt en het moeilijk maakt ze er ongeschonden uit te halen, maar waardoor bovendien de smaken van de verschillende soorten door elkaar heen gaan lopen. Zijn veel beter gewend van ZIZO Lounge.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de heerlijke Shusi. Iedere keer een feestje, Dit Shusi restaurant is zeker een aanrader.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was heerlijk en bezorging op tijd. enige was dat we 2 yakitori stokjes te weinig hadden. 4 ipv 6 maar dat mocht de pret niet drukken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, ik ben gek op jullie buikspek gerechten. Echter was het deze keer heel waterig en ging ten koste van de normale heerlijke smaak. Toch lekker genoeg hoor, maar wel zonde. Wellicht de buikspek apart van de spinazie veroakken? Groet Henk

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de geweldige sushi. Het was heerlijk. Het afhalen ging ook prima.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal echt heerlijk. Maar nu vielen de sushi zowat uit elkaar.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de sushi's op het strand in Coronatijd. Nog even en dan kunnen we weer heerlijk bij jullie in het restaurant komen eten. De afspraak staat al gepland. ❤❤

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben al 3 jaar vaste klant bij jullie maar waar ik normaal goede nette sushi krijg van een proportionele dikte, kregen wij hele smalle plakjes dit keer. was het totaal niet waard we zijn naar de overkant gegaan om nog een broodje te bestellen omdat we niet voldaan waren.. (en zulke grote eters zijn wij niet) normaal zaten wij altijd goed vol van ongeveer 70-80 euro incl drinken. dit was 90+ euro alleen sushi zonder drinken en nog steeds niet vol..

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten als doen we dat liever bij jullie.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: UITSTEKENDE kwaliteit 🍣 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, zelfs bij afhalen. Wij eten nergens anders sushi meer :-)

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Dank

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijk menu op de website. Bestelling keurig op afgesproken tijdstip bezorgd. Niet onbelangrijk, de warme gerechten waren nog warm👍 Aanrader als je zin hebt in sushi’s

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Aanrader!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste die er is!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi van TOP kwaliteit. Heel lekker, echt een aanrader!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete aardappelpatatjes en de groeten tempora waren te zacht door de gesloten verpakkingen en gestoomd 🙃 Beter om te leveren in een open zak en als laatste klaar maken voor leveren. Gewoon een tip.. Voor de rest was het heerlijk 😃 Tot de volgende bestellen

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top en supwr op tijd ook.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was wederom verrukkelijk! Ruim wasabi, soyasaus en gember erbij. Bezorging was stipt op tijd!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker weer en verrassend warm nog! Jammer dat de sushi geperst zat in een iets te kleine doos

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij wederom héérlijk gegeten! Dit is een blijvertje! Heel veel sterkte met deze bizarre tijd. Jan en El

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt genoten. Goede kwaliteit.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen wasabi bij sushi geleverd. Pork was niet mals. Loempia’s koud. Ik ben veel beter gewend van Zizo, maar nu echt een keer een dompertje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk best Moeilijk om frituur knapperig en heet te houden, dat begrijp ik best. Volgende keer vraag ik expliciet. De smaak was weer raak👍

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was fantastisch, vers, warm en super lekker. Had nog gebeld helaas hadden jullie het denk ik te druk om op te nemen, want de bestelling klopte niet. 2 jakatori ipv 8 en 5 spicy ipv 10 toch wel weer jammer omdat je toch extra betaald. Buiten dat is het eten gewoon heel goed.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer fantastisch gegeten,heerlijke vers gemaakte sushi ,mooi opgemaakt,smaak heel erg lekker.Mooi op tijd bezorgd. Hoop dat het restaurant weer snel open mag,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en lekkere sushi bij Zizo. Ook de bezorging was prima op tijd. Ik snap dat kwaliteit best wat mag kosten, maar ik vond het toch aan de prijzige kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd! Beste sushi ooit!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ieder week bestellen wij sushi iedere keer weer een feestje echt geweldig zo puur zo vers zo heerlijk zo een geweldige website Zijn 1 keer naar een ander sushi adres geweest die hoog aangeschreven staat niet te vergelijken jullie een 10 de ander een 3 echt waar rij ervoor naar Zandvoort dubbel en dwars de rit waard ingrid van putten

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was smakelijk maar te lang onderweg denk ik Tempura en curry puffs en loempia’s waren niet meer knapperig Vriendelijk maar kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, echter de buikspek bestaande uit twee stokjes zag er niet uit en de yakatori spiesjes waren lekker maar het waren maar twee stokjes en dat zouden er drie zijn. Smaak was prima.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gewoon

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een "klein", maar heel fijn feestje om thuis bezorgd te krijgen van Zizo. We hebben erg genoten, bedankt.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, een beetje jammer echter dat de zeewiersalade ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, kan niet anders zeggen, maar had ook niet anders verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd. Zeker voor herhaling vatbaar. In 1 woord GE-WEL-DIG.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, evi shrimp was wat taaier dan dat we gewend zijn...dank 🙋‍♂️

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect weer. Heerlijk gegeten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen is van net zulke goede kwaliteit als in het restaurant zelf. Wat hebben wij heerlijk zitten smullen thuis! Top service in deze rare tijden!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, duurde alleen bijna twee uur voordat we het kregen. Kreeg de indruk toen ik na anderhalf uur belde, dat ze de bestelling compleet vergeten waren. Heb wel een berichtje gekregen dat we de volgende keer 15% korting krijgen ter compensatie. Dus dat is wel positief

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker,

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd. zeer vlot, makkelijk te bestellen. Doen we zeker nog een keer.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan alleen maar zeggen fantasties zoals altijd kwaliteit perfect. Bezorging tip top Snel weer hoor

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening, En heerlijk vers eten dat met liefde klaargemaakt is. En geen lange wachttijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, precies op tijd geleverd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd even lekker als altijd, top geregeld en bedankt🍴

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer HEERLIJK.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch heeelijk bedankt

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was binnen een half uur bezorgd, de sushi is ongekend lekker. Zeer aan te bevelen!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk🤩🤩🤩🤩🤩

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alleen jammer dat er altijd iets mis is. Een grote bestelling gedaan en dan 2 kleine flesjes soja saus erbij voor 5 personen.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk snel en vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. En mooi op tijd. Vond de poke bowl wat tegenvallen qua ingrediënten, was meer een Hollandse salade.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker...salmon was wow 🤩

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en lekkere Sushi 👌

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, bezorging binnen een uur, maar weer waren de stokjes, soja saus en chilisaus vergeten. Niet de eerste keer trouwens. Erg vervelend iedere keer

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heeft heerlijk gesmaakt, kwaliteit en aandacht dat proef je!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 18.05 uur besteld en het werd na n telefoontje van onze kant pas om 20.00 uur geleverd. Jammer dat het zo lang heeft moeten duren. Twee stukjes spekkoek gekregen voor t ongemak. Tja...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles super vers! Een echte aanrader!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd fantastisch!!! 👍👍

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi gewend was t nu ook weer alleen de zoete aardappel friet was heel zacht en smaakloos, bezorging was later dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en vers! Ook de bezorging was prima op tijd

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was weer mooi optijd, kwaliteit altijd goed, lekker gegeten. en op de allergie gelet wat top is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, helaas duurde de bezorging vrij lang. Tot overmaat van ramp kregen we de verkeerde bestelling waardoor we nog langer moesten wachten. Kan gebeuren, maar wel jammer!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zo als altijd lekker. Ook snel geleverd. Alleen waren de gyoza niet meer warm maar verder waren ze nog steeds heel lekker

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super en prima op tijd👌

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ongelooflijk lekker.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties lijken steeds kleiner te worden en minder van smaak.....

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht, bestelling kwam naar 1 1/2 uur. Telefoon werd niet opgenomen. En bestelling was niet compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ! Vooral de scallop truffel tower

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een familie menu genomen. Beetje een verassing wat erbij zou zitten. Maar was weer heerlijk en binnen een uur (zoals aangegeven) ook netjes geleverd

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en orima op tijd 👌

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit, heerlijk gegeten!!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk fantastisch lekker!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker!!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker zoals altijd. Compleet en op tijd. Top!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! Zoals altijd!! Jammer dat m'n gratis punten niet goed worden bijgehouden....

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk fantastisch gegeten! Super sushi!!!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi!! Altijd lekker!! Probeer de Gyoza's!! 👍

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. We hebben genoten van de heerlijke sushi's en bites. Ook de presentatie was erg mooi. Top en we gaan het zeker herhalen. Lekker makkelijk bestellen via de website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, en op tijd bezorgt. Enige minpuntje is dat je geen bakje soja saus en stokjes erbij krijgt. Persoonlijk vind ik het best prijzig, en dat dat er niet bij zit jammer.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hij kwam een kwartier te vroeg, maar wel heerlijk gegeten!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de veel te lange bezorgtijden van een uur en bijna 3 kwartier was mijn trek verdwenen, het smaakte niet als normaal de hapjes waren lauw en de sushi was niet vers gerold ik kon proeven dat deze er al een tijdje ligt vooral bij de crunchsy sushi was niet helemaal niet lekker

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Wel 2 minpunten: 1. Er zat helemaal geen wasabi en geen gember bij de bestelling, en slechts 2 kleine flesjes soja saus. En dat bij een bestelling van iets van 75 stuks sushi. 2. Om half 5 's middags besteld met het verzoek om 20.00 uur te leveren zodat we de bestelling ook op de gewenste tijd zouden hebben. Om 20.15 toch maar gebeld waar de bestelling bleef, 5 minuten later was de bezorger er dan eindelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, heerlijk eten. De rijst bij de knoflookgarnalen, super smakelijk!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig, of je nu laat bezorgen of ter plekke eet de kwaliteit is altijd super

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great Food!!!!!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijn dat de vergeten edamame heel snel toch nig werd gebracht!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: topkwaliteit

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feestje

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd binnen, niet lang hoeven te wachten. Sushi was erg lekker en vers. Vooral de sushi met coquille is aan te raden!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Ik vond de crispy chicken wel tegen vallen. Deze was minder crispy dan verwacht. Lekkere sushirijst ( beter dan elders!) Handig dat je via de website een bepaalde afhaaltijd kunt aanklikken en dat het dan voor je klaar staat. Overigens ook leuk spaarsysteem voor korting ( wij waren alleen voor vakantie in Zandvoort maar anders zou ik er zeker gebruik van maken en zou het zeker voor herhaling vatbaar zijn).

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het tijdstip van de bestelling ophalen was niet zo duidelijk en het contact (buiten openingstijden, door Palace Hotel) was niet erg vriendelijk, maar wat was het eten weer lekker! Mijn klacht werd ook meteen goed opgepakt en ik ben erg vriendelijk geholpen. De sushi was weer van top kwaliteit! Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is uitstekend. De wachttijd is enorm. Anderhalf uur wachttijd. Erg lang!

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Vers, super smakelijk, gewoon fantastisch! Een echte traktatie, volgende keer weer!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi, vers en goed van temperatuur. Bezorging was niet helemaal compleet maar werd netjes en snel opgelost. Stukjes van de rollen wel wat kleiner dan wij normaal bij andere restaurants zijn gewend.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de presentatie niet goed! De sushi's waren "afgeraffeld". Ze waren allemaal verschillend gesneden waardoor het er rommelig en overzorgd uitzag. Komkommer stak in stukjes erbovenuit. Jammer, volgende keer beter. De smaak was goed. grtjs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect weer

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect wederom.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder bij zizo gegeten dat was echt een fantastische ervaring. Nu dachten we het zelfde te hebben maar helaas. Het leek wel oud de verse sushi klopte niet met onze eerdere ervaring. Heel erg jammer.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk, alleen jammer dat er eigenlijk altijd iets niet klopt aan de bestelling. Er mist vaak een gerechtje of er zit net als gister geen sojasaus en stokjes bij.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi en Sashimi!

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heel goede kwaliteit.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was oké dit keer, sushi en inhoud altijd vers. Echter was het TEVEEL eentonige zalm sushi als je een medium box besteld. (. Niet van jullie gewend ), en op 1 of 2 rollen na alleen maar zalm.... Kan gebeuren voor een keertje, misschien gebeurt in de drukte.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer HEERLIJK!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik bij Zizo besteld hebt en van hen gegeten heb. Heerlijk!

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat je met online bestelling niet weet welke tijdstip het bezorgd wordt, dus 70 minuten afwachten is dan heel erg(te) lang. Ook de gespaarde punten van de vorige keer zijn verdwenen. gelukkig was het eten heerlijk.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de site besteld. Keurig op tijd geleverd. Presentatie was mooi en de kwaliteit weer super! We hebben genoten

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom helemaal perfect qua smaak, service en bezorging

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goed gepresenteerd, behalve dat er naar onze smaak teveel mayonaise en/of saus op de sushi wordt gedaan, wat de smaak erg overheerst. Bezorging redelijk op tijd. Bij een volgende keer zal ik aangeven graag met minder saus erop.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd wat te kang (65minuten) Kwaliteit weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend alles! Hoge kwaliteit!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers, gewoon top

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na nogmaals bellen heel laat bezorgd

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good & fresh as always

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, verse sushi en keurig op tijd bezorgd. Erg lekker gegeten!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was fine. Thank you

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zon, zee en heerlijke sushi ??

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, goede smaken en nette presentaties.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top !

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk! Levertijd was aangekondigd om 18:30, kwam om 18:50. Zonder wasabi & gember, die notabene elk 1x extra besteld waren. Meteen gebeld. 40 minuten later, om 19:30, werden eindelijk 2 bakjes wasabi en 2 bakjes gember nabezord en komen we eindelijk eten.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was t weer zalig, een op de minuut af op tijd bezorgd. Wederom een dikke pluim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Top kwaliteit. Bezorging was half uur later dan gepland: 19:00 uur ipv 18:30.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Het was erg druk tijdens culinair maar super geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfekt eten, zoals we inmiddels van jullie gewend zijn, we blijven komen hoor

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk die 6 knoflookgarnalen met het bolletje rijst maar prijs iets aan hoge kant. Zou er 9,95€ van maken. Hartelijke groet, Margitta Aders

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super vers en alles glutenvrij besteld. Snelle bezorging en zag er mooi uit. Tot volgende keer!

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en diversiteit is uitstekend. Fantastisch gedaan en een pluim voor Zizo. Levering kwam wat later dan bevraagt, maar het was dan ook extreem druk in Zandvoort. Dit restaurant is echt een meerwaarde voor Zandvoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ook helemaal goed maar krijg het eerste sterretje niet aangeklikt. De enige opmerking is dat jullie beter gebruik kunnen maken van een andere tas want bij het overhandigen van de tas vielen alle pakketjes met eten op de grond. De bodem was eruit gezakt. Gelukkig viel de schade mee.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is super lekkere sushi, helaas zat er geen wasabi en gember bij en duurt het bezorgen een beetje lang. Maar het word dan wel echt vers gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd lekker. Jammer alleen dat er nu geen stokjes en soya bij de bestelling zaten.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd...HEERLIJK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Net zoals de vorige keren: - Prima kwaliteit - Op afgesproken tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit -als altijd goed-, door een fout in het bestelsysteem was de bestelling niet doorgekomen. Dit werd keurig en bovenal zeer vriendelijk opgelost en een lekker dessert als cadeautje .

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simply the best sushi ever!

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur voordat de bestelling bezorgd werd. Had fijn geweest als we een berichtje hadden gekregen dat de bestelling vertraagd was. Daarnaast klopte de bestelling niet. Er miste bij een menu 2 gerechtjes. Deze werden na een telefoontje naar Zizo wel vlot bezorgd, maar jammer dat je dan na 2 uur wachten toch nog moet bellen dat de bestelling niet klopt.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging om 19.30 werd 20.00, verder was t eten heerlijk misschien iets meer soja erbij

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ....heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

- Prijs/kwaliteit verhouding is goed. - Bestelling (opgehaald) stond op tijd klaar. Prima voor elkaar dus bij ZIZO

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom geweldig heerlijk met vrienden gegeten. Gewoon thuis bezorgd door jullie. Luxe service ???

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, smakelijk , Heerlijk!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk maar wordt nu voor de 2e keer op het verkeerde adres geleverd. Het lukt mij niet om de juiste gegevens in de app te plaatsen en telefonisch doorgeven lukt ook niet.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, alleen jammer dat je bij het mamma to be menu niet precies krijgt wat er op de site staat. Zo staat er dat de california roll erbij zit, maar krijg je in plaats daarvan de salad roll en sushi met komkommer..

Reactie van ZIZO Lounge:Goedemiddag Lisette, onze excuses dit is een fout geweest in ons systeem. Vanaf nu als u dit menu besteld zal de inhoud precies zijn zoals aangegeven op de website. met de actie code sushiaddict krijg je 5% korting op je bestelling:)

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 kwartier op besteling moeten wachten

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect ! En precies op tijd ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! ??

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer zalig. Kwaliteit is zo hoog t blijft een traktatie.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! Genoten van de 'looks' en de smaak van de sushi. Zag er ook nog eens mooi verpakt uit.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom een feestje, de bezorger was exact op tijd en het eten was van superieure kwaliteit. Gezellig om bij ZiZo te eten maar ook thuis smaakt het prima dus weer een dikke 10

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond (vrijdag) sushi besteld. Werd binnen 40 minuten geleverd; bij strandhuisje. Sushi was heel erg smakelijk. Er zat ruimschoots wasabi, gember en soy bij. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top thuisbezorging! Prima kwaliteit en snelle levering

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd!

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De "tuna lover"- groot zag er prachtig uit en was wéér heerlijk! Net als de Gyoza, Wakamé en de heerlijke spekkoek als dessert! We hebben er weer erg van genoten! Fijn dat we zo dichtbij wonen :-))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd.

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kunt op veel plaatsen lekkere sushi eten. Maar bij ZIZO zijn ze onovertroffen. Elke keer weer.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben ongelofelijk lekkere sushi!!! Iedere keer is dat een feest. Bedankt!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!!!

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een vlotte bezorging, keurig verpakt en uitstekende kwaliteit! We hadden een grote Tuna Lover, wakamé , Gyoza en allemaal erg lekker!! Ik zou dit wel iedere dag kunnen eten...

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eet vaak sushi, deze sushi is van top kwaliteit. Erg van genoten. Blij dat er zon zaak in de buurt is.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ook altijd heel vers. En met een glutenallergie kan je hier prima bestellen. Erg goed!!

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven op de bestelling zonder roomkaas. Helaas zat dit er wel in. Verder alles naar wens

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, vers en op tijd geleverd. Blijf dit doen!

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, zeer smaakvol en goede service en bezorging perfect.????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgt, en zoals gewoonlijk..heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij de Zizolounge de sushi. Nu voor het eerst via de eigen site. de sushi was weer hartstikke lekker alleen het enige wat ik jammer vond is dat je bij bestelling via de eigen site geen indicatie krijgt hoelang het ongeveer gaat duren. En het duurde 1 uur en 20 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers zalig van smaak!!

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote portie besteld, was heerlijk. mag wel iets aan presentatie gedaan worden. dan bedoel ik,niet te veel op een schaal doen. het oogt dan erg klein en pakt lastig er vanaf.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld via de website en laten bezorgen, sushi was heel erg goed! Extra soja en wasabi bijbesteld, omdat we begonnen te twijfelen door deze optie. Dit was achteraf niet nodig. Er werd ruim 10 minuten voor de vooraf vermelde tijd bezorgd, dikke prima.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top, via internet besteld en opgehaald, alles prima geregeld en de Sushi was weer top.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog eerder bezorgt dan gedacht en heerlijk gegeten!!

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar bij jullie

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!!

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!Bezorging was ook ruim op tijd,dus zeer tevreden!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten! Alles was even lekker maar de crispy chicken is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut top alles vers en erg lekker

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, heerlijk vers???? Echt goed!!!

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker gegeten alles heerlijk vers en erg smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was echt supersnel, we waren helemaal verbaasd. En de sushi was ook nog eens heel lekker, alles smaakte heel vers! Helemaal tevreden

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, aanrader

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke en smaakvolle sushi. En ook echt heel vers