Facebook

Beoordelingen van ZIZO Lounge Zandvoort

Recente recensies van ZIZO Lounge Zandvoort

5 sterren na 317 reviews

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en bijgerechten afgehaald bij jullie. Zó fijn dat we ondanks de gekke periode toch nog zo lekker kunnen eten tijdens onze vakantie.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de Fam. Box en ook nog gebracht tot aan de Cottage van Centerparcs.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit lekker gegeten. Klein puntje van kritiek, vooraf een ophaaltijd op moeten geven, toch nog ruim 20 min moeten wachten ondanks dat ik exact op tijd was. Het leek ook niet erg druk. Wellicht wennen aan deze bijzondere situatie ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging was exact op tijd. Dank jullie wel.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buiten de bestelling, nog een extra attentie. Zoals gewoonlijk buitengewoon goed van kwaliteit. Overheerlijke en verse sushi. Smullen!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En prima bezorging

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is goed maar de sushi is erg klein. Daarmee prijs kwaliteit uit verhouding. Soja en wasabi vergeten.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi niets op aan te merken. Weet alleen niet wat de bezorger onderweg heeft gedaan. Sushi zat door elkaar gehusseld en op ze kant in de tas. Alles in elkaar op 1 kluit.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk!! En super op tijd!!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gehaald. Alles netjes verpakt, genoeg soja saus voor de volgende 3 maaltijden. Helaas geen wasabi en gember bij gesloten.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was niet compleet Gyoza en loempia zaten niet bij family menu en Zizo is telefonisch niet bereikbaar. Telefoon is hele avond in gesprek.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van 2 sake zalm nigiri hadden we 1 zalm en 1 tuna nigir, terwijl de tuna sashimi ontbrak. Helaas klopt de bestelling vaker niet, maar de kwaliteit blijft fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al de sushi was geplet in de doos. 1 flesje soja geen wasabi en gember. Dat voor 59 euro. Bezorger zei, dat zal wel in de scooter gebeurt zijn. Bij jullie in het restaurant altijd lekker. Dus nooit meer iets laten bezorgen.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was deze keer toch wat minder goed dan anders. Het leek wel of het snel in elkaar geflanst was. De Ebi fry was maar 2 stuks ipv 3. De sushi was groter en losser en viel wat uit elkaar. Misschien dat daarom de smaak wat minder intens was. Nu ligt de lat natuurlijk ook wel hoog, omdat het altijd heel erg goed is! De bezorging was zoals altijd prima! Erg vriendelijk meisje deze keer.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke zondag feest met Zizo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker. Maar zou niet de wasabi bij de sushi doen, maar apart van elkaar. Zat op diverse stukjes namelijk veels teveel en dat was niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en zag er keurig verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde bijna anderhalf uur en was daarna zo weinig dat we nog wat boterhammen genomen hebben. De sushi's waren te klein. Dit gaan we zeker niet nog een keer doen.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel geld voor weinig eten. hele kleine porties. Bezorging kwam ook nog 25 min te vroeg voor het afgesproken tijdstip.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk en de bestelling was op tijd bezorgd.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine flinterdunne stukjes, slecht belegd. Niet wat ik gewend ben, het was geen succes

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Op tijd bezorgd.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig, maar je ziet de porties steeds kleiner worden. Echt een domper, al eens iets van gezegd toen kreeg je te horen dat het altijd was (nadat ze vragenboek je vaker besteld). Daarna ging het goed en nu weer minder dan halve porties. Helemaal de sojabonen om te janken zo weinig. Jammer want de kwaliteit is gewoon goed. Bezorging liet langer dan een half uur van de afgesproken tijd opmarcheren wachten. De warme gerechten waren lauw bij aankomst. Zo jammer, ze kunnen beter dan dit weten we uit ervaring!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks ons verzoek tot voldoende sojasaus was er wederom veel te weinig geleverd en bovendien 2 setjes stokjes bij een 100 euro plus bestelling. Daarnaast waren de verschillende loempia’s koud. De prijs kwaliteit verhouding is niet optimaal. Neem een voorbeeld aan sushipoint. Daar wordt niet bezuinigd op sojasaus of stokjes en is het eten van hogere kwaliteit tegen een lagere prijs. Voor jullie zijn er veel verbeterpunten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi en andere gerechten Heel friendly staff

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 minuten moeten wachten bij de ingang van de camping. Bezorger was veel te laat. Telefonisch is voor het wachten een kortingscode toegezegd, maar die heb ik niet ontvangen.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, maar was door elkaar geschud en ik miste de tempura shrimp... dus al met al medium. Ben altijd erg tevreden, maar helaas een misser gister.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk alleen jammer dat de loempiaatjes er niet bij zaten maar door het slechte weer hadden we geen zin om terug te gaan. Maar geen probleem hoor we hebben heerlijk gegeten

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, wel iets prijzig.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd genoten. Wat wij echt netjes vonden , dat er gebeld werd. Omdat ik 2de bestelling had gedaan. En of dat wel goed was. Jammer dat er geen 10 sterren bestaan. Top top top

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te lang ongeveer 1.5 uur! En ik miste 1 produkt...wel betaald maar niet gekregen... misschien vergeten.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eten besteld en afgehaald, heerlijk en netjes verpakt

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig optijd bezorgd. De sushi was zoals altijd weer heerlijk.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd, was het weer goddelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1,5 uur voordat het eten er was. Eenmaal aangekomen zat de sushi omgekeerd in de verpakking. Er was saus gelekt door de hele tas heen.. Voor deze prijzen verwacht ik zeker andere service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect!!!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker maar bescheiden porties. Voor herhaling vatbaar.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak bij jullie maar deze keer viel het tegen. De hoeveelheid leek minder te zijn en hebben de frituur nog moeten aangezetten. Ook de soja saus zat nu om onhandige bakjes. Jammer! Zeker de 60 euro niet meer waard.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten en vriendelijk personeel !

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! M.u.v. De tempura vis en groente en de buikspek. Deze gerechten waren helaas niet meer krokant. Maar rest was prima. Alles eigen smaak. Gaan vaker bestellen.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker en aardig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was voor mijn verjaardag en was weer verruukuuluuk. Dankjewel pap

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zizo was een half uur te laat dus ik was er niet tevreden mee maar het was wel lekker!!! Dus dat maakt het weer goed

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er mooi en verzorgd uit. En we hebben net zo lekker gegeten als bij jullie in de zaak. Al missen we dan die gezelligheid. Het was super en heerlijk .

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was weer uitstekend. Maar wel teleurstellend dat er geen sojasaus en geen stokjes bij zaten. Jammer hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi maken jullie! Echt een aanrader, afhalen en vervolgens lekker op het strand opeten met een glaasje wijn erbij.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super. Het inpakken van de bestelling kan wel beter. Het zou fijn zijn als jullie de bakjes rechtop in het tasje zetten. Nu liep er bij verschillende bakjes de saus uit en dat wordt een bende.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is echt heerlijk, maar op de 1 of andere manier lukt het de keuken niet om het afhalen goed te plannen. Bij een eerdere afhaal moesten we ruim een uur wachten na de afgesproken ophaaltijd en de laatste keer bijna een half uur. Is toch vreemd want het lijkt me niet erg ingewikkeld?

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, maar het duurde 1.5 uur voor het kwam. Bestelling geplaatst om 17.37 op een woensdag en om 18.54 gebeld om te checken of het wel goed was gegaan... binnen 10 minuten was de bestelling er.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al het eten was super lekker. Alleen was de bestelling niet geheel compleet of er zaten dingen in die we niet hadden besteld. Maar daar maken we niet zo een probleem van, kan gebeuren !

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer super lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, maar wel klein/weinig

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben uitgebreid genoten van het chefnenu. Een avondje uit ervaring in eigen huis, maar we kunnen niet wachten weer de sfeer van de Lounge te gaan beleven. Stay safe!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Prima kwaliteit zoals ook in het restaurant. Ook de krokante sushi. Goede temperatuur. En op tijd bezorgd.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke verse sushi , grote keuze en snelle bezorging!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom zalig gegeten. Kwaliteit is echt top!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd, en alles ziet er verzorgd uit.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom héérlijk gegeten. Het blijft elke x een feestje.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en op tijd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas kunnen we vanwege de corona maatregelen nog geen gebruik maken van de gezellige ambiance en prachtige uitzicht op locatie...maar we hebben weer hèèrlijk gesmuld van alle verse sushi in eigen tuin !

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top alles heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk super goed, de service, het eten fantastisch. We blijven terug komen jullie zijn gewoon de beste.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke gerechten, keurig op tjd klaar bij afhalen tijdens de Cor-crisis, helemaal compleet met stokjes, sausjes etc

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feestje! We hebben weer enorm genoten. Bedankt.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellend. Te laat bezorgd, waardoor alles lauw was. En het hele sushi-menu zat samengepropt in één bakje, wat niet alleen weinig feestelijk oogt en het moeilijk maakt ze er ongeschonden uit te halen, maar waardoor bovendien de smaken van de verschillende soorten door elkaar heen gaan lopen. Zijn veel beter gewend van ZIZO Lounge.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de heerlijke Shusi. Iedere keer een feestje, Dit Shusi restaurant is zeker een aanrader.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was heerlijk en bezorging op tijd. enige was dat we 2 yakitori stokjes te weinig hadden. 4 ipv 6 maar dat mocht de pret niet drukken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, ik ben gek op jullie buikspek gerechten. Echter was het deze keer heel waterig en ging ten koste van de normale heerlijke smaak. Toch lekker genoeg hoor, maar wel zonde. Wellicht de buikspek apart van de spinazie veroakken? Groet Henk

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de geweldige sushi. Het was heerlijk. Het afhalen ging ook prima.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal echt heerlijk. Maar nu vielen de sushi zowat uit elkaar.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de sushi's op het strand in Coronatijd. Nog even en dan kunnen we weer heerlijk bij jullie in het restaurant komen eten. De afspraak staat al gepland. ❤❤

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben al 3 jaar vaste klant bij jullie maar waar ik normaal goede nette sushi krijg van een proportionele dikte, kregen wij hele smalle plakjes dit keer. was het totaal niet waard we zijn naar de overkant gegaan om nog een broodje te bestellen omdat we niet voldaan waren.. (en zulke grote eters zijn wij niet) normaal zaten wij altijd goed vol van ongeveer 70-80 euro incl drinken. dit was 90+ euro alleen sushi zonder drinken en nog steeds niet vol..

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten als doen we dat liever bij jullie.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: UITSTEKENDE kwaliteit 🍣 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, zelfs bij afhalen. Wij eten nergens anders sushi meer :-)

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Dank

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijk menu op de website. Bestelling keurig op afgesproken tijdstip bezorgd. Niet onbelangrijk, de warme gerechten waren nog warm👍 Aanrader als je zin hebt in sushi’s

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Aanrader!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste die er is!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi van TOP kwaliteit. Heel lekker, echt een aanrader!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete aardappelpatatjes en de groeten tempora waren te zacht door de gesloten verpakkingen en gestoomd 🙃 Beter om te leveren in een open zak en als laatste klaar maken voor leveren. Gewoon een tip.. Voor de rest was het heerlijk 😃 Tot de volgende bestellen

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top en supwr op tijd ook.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was wederom verrukkelijk! Ruim wasabi, soyasaus en gember erbij. Bezorging was stipt op tijd!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker weer en verrassend warm nog! Jammer dat de sushi geperst zat in een iets te kleine doos

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij wederom héérlijk gegeten! Dit is een blijvertje! Heel veel sterkte met deze bizarre tijd. Jan en El

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt genoten. Goede kwaliteit.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen wasabi bij sushi geleverd. Pork was niet mals. Loempia’s koud. Ik ben veel beter gewend van Zizo, maar nu echt een keer een dompertje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk best Moeilijk om frituur knapperig en heet te houden, dat begrijp ik best. Volgende keer vraag ik expliciet. De smaak was weer raak👍

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was fantastisch, vers, warm en super lekker. Had nog gebeld helaas hadden jullie het denk ik te druk om op te nemen, want de bestelling klopte niet. 2 jakatori ipv 8 en 5 spicy ipv 10 toch wel weer jammer omdat je toch extra betaald. Buiten dat is het eten gewoon heel goed.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer fantastisch gegeten,heerlijke vers gemaakte sushi ,mooi opgemaakt,smaak heel erg lekker.Mooi op tijd bezorgd. Hoop dat het restaurant weer snel open mag,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en lekkere sushi bij Zizo. Ook de bezorging was prima op tijd. Ik snap dat kwaliteit best wat mag kosten, maar ik vond het toch aan de prijzige kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd! Beste sushi ooit!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ieder week bestellen wij sushi iedere keer weer een feestje echt geweldig zo puur zo vers zo heerlijk zo een geweldige website Zijn 1 keer naar een ander sushi adres geweest die hoog aangeschreven staat niet te vergelijken jullie een 10 de ander een 3 echt waar rij ervoor naar Zandvoort dubbel en dwars de rit waard ingrid van putten

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was smakelijk maar te lang onderweg denk ik Tempura en curry puffs en loempia’s waren niet meer knapperig Vriendelijk maar kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, echter de buikspek bestaande uit twee stokjes zag er niet uit en de yakatori spiesjes waren lekker maar het waren maar twee stokjes en dat zouden er drie zijn. Smaak was prima.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gewoon

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een "klein", maar heel fijn feestje om thuis bezorgd te krijgen van Zizo. We hebben erg genoten, bedankt.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, een beetje jammer echter dat de zeewiersalade ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, kan niet anders zeggen, maar had ook niet anders verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd. Zeker voor herhaling vatbaar. In 1 woord GE-WEL-DIG.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, evi shrimp was wat taaier dan dat we gewend zijn...dank 🙋‍♂️

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect weer. Heerlijk gegeten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen is van net zulke goede kwaliteit als in het restaurant zelf. Wat hebben wij heerlijk zitten smullen thuis! Top service in deze rare tijden!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, duurde alleen bijna twee uur voordat we het kregen. Kreeg de indruk toen ik na anderhalf uur belde, dat ze de bestelling compleet vergeten waren. Heb wel een berichtje gekregen dat we de volgende keer 15% korting krijgen ter compensatie. Dus dat is wel positief

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker,

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd. zeer vlot, makkelijk te bestellen. Doen we zeker nog een keer.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan alleen maar zeggen fantasties zoals altijd kwaliteit perfect. Bezorging tip top Snel weer hoor

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening, En heerlijk vers eten dat met liefde klaargemaakt is. En geen lange wachttijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, precies op tijd geleverd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd even lekker als altijd, top geregeld en bedankt🍴

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer HEERLIJK.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch heeelijk bedankt

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was binnen een half uur bezorgd, de sushi is ongekend lekker. Zeer aan te bevelen!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk🤩🤩🤩🤩🤩

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alleen jammer dat er altijd iets mis is. Een grote bestelling gedaan en dan 2 kleine flesjes soja saus erbij voor 5 personen.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk !

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk snel en vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. En mooi op tijd. Vond de poke bowl wat tegenvallen qua ingrediënten, was meer een Hollandse salade.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker...salmon was wow 🤩

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en lekkere Sushi 👌

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, bezorging binnen een uur, maar weer waren de stokjes, soja saus en chilisaus vergeten. Niet de eerste keer trouwens. Erg vervelend iedere keer

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heeft heerlijk gesmaakt, kwaliteit en aandacht dat proef je!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 18.05 uur besteld en het werd na n telefoontje van onze kant pas om 20.00 uur geleverd. Jammer dat het zo lang heeft moeten duren. Twee stukjes spekkoek gekregen voor t ongemak. Tja...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles super vers! Een echte aanrader!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd fantastisch!!! 👍👍

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi gewend was t nu ook weer alleen de zoete aardappel friet was heel zacht en smaakloos, bezorging was later dan verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en vers! Ook de bezorging was prima op tijd

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was weer mooi optijd, kwaliteit altijd goed, lekker gegeten. en op de allergie gelet wat top is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, helaas duurde de bezorging vrij lang. Tot overmaat van ramp kregen we de verkeerde bestelling waardoor we nog langer moesten wachten. Kan gebeuren, maar wel jammer!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zo als altijd lekker. Ook snel geleverd. Alleen waren de gyoza niet meer warm maar verder waren ze nog steeds heel lekker

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super en prima op tijd👌

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ongelooflijk lekker.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties lijken steeds kleiner te worden en minder van smaak.....

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht, bestelling kwam naar 1 1/2 uur. Telefoon werd niet opgenomen. En bestelling was niet compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🍀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ! Vooral de scallop truffel tower

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een familie menu genomen. Beetje een verassing wat erbij zou zitten. Maar was weer heerlijk en binnen een uur (zoals aangegeven) ook netjes geleverd

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en orima op tijd 👌

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit, heerlijk gegeten!!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk fantastisch lekker!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker!!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker zoals altijd. Compleet en op tijd. Top!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! Zoals altijd!! Jammer dat m'n gratis punten niet goed worden bijgehouden....

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk fantastisch gegeten! Super sushi!!!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi!! Altijd lekker!! Probeer de Gyoza's!! 👍

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. We hebben genoten van de heerlijke sushi's en bites. Ook de presentatie was erg mooi. Top en we gaan het zeker herhalen. Lekker makkelijk bestellen via de website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, en op tijd bezorgt. Enige minpuntje is dat je geen bakje soja saus en stokjes erbij krijgt. Persoonlijk vind ik het best prijzig, en dat dat er niet bij zit jammer.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Sushi!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hij kwam een kwartier te vroeg, maar wel heerlijk gegeten!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de veel te lange bezorgtijden van een uur en bijna 3 kwartier was mijn trek verdwenen, het smaakte niet als normaal de hapjes waren lauw en de sushi was niet vers gerold ik kon proeven dat deze er al een tijdje ligt vooral bij de crunchsy sushi was niet helemaal niet lekker

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Wel 2 minpunten: 1. Er zat helemaal geen wasabi en geen gember bij de bestelling, en slechts 2 kleine flesjes soja saus. En dat bij een bestelling van iets van 75 stuks sushi. 2. Om half 5 's middags besteld met het verzoek om 20.00 uur te leveren zodat we de bestelling ook op de gewenste tijd zouden hebben. Om 20.15 toch maar gebeld waar de bestelling bleef, 5 minuten later was de bezorger er dan eindelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, heerlijk eten. De rijst bij de knoflookgarnalen, super smakelijk!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig, of je nu laat bezorgen of ter plekke eet de kwaliteit is altijd super

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great Food!!!!!

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijn dat de vergeten edamame heel snel toch nig werd gebracht!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: topkwaliteit

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feestje

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd binnen, niet lang hoeven te wachten. Sushi was erg lekker en vers. Vooral de sushi met coquille is aan te raden!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Ik vond de crispy chicken wel tegen vallen. Deze was minder crispy dan verwacht. Lekkere sushirijst ( beter dan elders!) Handig dat je via de website een bepaalde afhaaltijd kunt aanklikken en dat het dan voor je klaar staat. Overigens ook leuk spaarsysteem voor korting ( wij waren alleen voor vakantie in Zandvoort maar anders zou ik er zeker gebruik van maken en zou het zeker voor herhaling vatbaar zijn).

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het tijdstip van de bestelling ophalen was niet zo duidelijk en het contact (buiten openingstijden, door Palace Hotel) was niet erg vriendelijk, maar wat was het eten weer lekker! Mijn klacht werd ook meteen goed opgepakt en ik ben erg vriendelijk geholpen. De sushi was weer van top kwaliteit! Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is uitstekend. De wachttijd is enorm. Anderhalf uur wachttijd. Erg lang!

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Vers, super smakelijk, gewoon fantastisch! Een echte traktatie, volgende keer weer!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi, vers en goed van temperatuur. Bezorging was niet helemaal compleet maar werd netjes en snel opgelost. Stukjes van de rollen wel wat kleiner dan wij normaal bij andere restaurants zijn gewend.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de presentatie niet goed! De sushi's waren "afgeraffeld". Ze waren allemaal verschillend gesneden waardoor het er rommelig en overzorgd uitzag. Komkommer stak in stukjes erbovenuit. Jammer, volgende keer beter. De smaak was goed. grtjs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect weer

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect wederom.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder bij zizo gegeten dat was echt een fantastische ervaring. Nu dachten we het zelfde te hebben maar helaas. Het leek wel oud de verse sushi klopte niet met onze eerdere ervaring. Heel erg jammer.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk, alleen jammer dat er eigenlijk altijd iets niet klopt aan de bestelling. Er mist vaak een gerechtje of er zit net als gister geen sojasaus en stokjes bij.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi en Sashimi!

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heel goede kwaliteit.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was oké dit keer, sushi en inhoud altijd vers. Echter was het TEVEEL eentonige zalm sushi als je een medium box besteld. (. Niet van jullie gewend ), en op 1 of 2 rollen na alleen maar zalm.... Kan gebeuren voor een keertje, misschien gebeurt in de drukte.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer HEERLIJK!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik bij Zizo besteld hebt en van hen gegeten heb. Heerlijk!

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat je met online bestelling niet weet welke tijdstip het bezorgd wordt, dus 70 minuten afwachten is dan heel erg(te) lang. Ook de gespaarde punten van de vorige keer zijn verdwenen. gelukkig was het eten heerlijk.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de site besteld. Keurig op tijd geleverd. Presentatie was mooi en de kwaliteit weer super! We hebben genoten

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom helemaal perfect qua smaak, service en bezorging

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goed gepresenteerd, behalve dat er naar onze smaak teveel mayonaise en/of saus op de sushi wordt gedaan, wat de smaak erg overheerst. Bezorging redelijk op tijd. Bij een volgende keer zal ik aangeven graag met minder saus erop.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd wat te kang (65minuten) Kwaliteit weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend alles! Hoge kwaliteit!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers, gewoon top

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na nogmaals bellen heel laat bezorgd

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good & fresh as always

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, verse sushi en keurig op tijd bezorgd. Erg lekker gegeten!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was fine. Thank you

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zon, zee en heerlijke sushi ??

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, goede smaken en nette presentaties.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top !

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk! Levertijd was aangekondigd om 18:30, kwam om 18:50. Zonder wasabi & gember, die notabene elk 1x extra besteld waren. Meteen gebeld. 40 minuten later, om 19:30, werden eindelijk 2 bakjes wasabi en 2 bakjes gember nabezord en komen we eindelijk eten.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was t weer zalig, een op de minuut af op tijd bezorgd. Wederom een dikke pluim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Top kwaliteit. Bezorging was half uur later dan gepland: 19:00 uur ipv 18:30.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Het was erg druk tijdens culinair maar super geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfekt eten, zoals we inmiddels van jullie gewend zijn, we blijven komen hoor

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk die 6 knoflookgarnalen met het bolletje rijst maar prijs iets aan hoge kant. Zou er 9,95€ van maken. Hartelijke groet, Margitta Aders

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super vers en alles glutenvrij besteld. Snelle bezorging en zag er mooi uit. Tot volgende keer!

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en diversiteit is uitstekend. Fantastisch gedaan en een pluim voor Zizo. Levering kwam wat later dan bevraagt, maar het was dan ook extreem druk in Zandvoort. Dit restaurant is echt een meerwaarde voor Zandvoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ook helemaal goed maar krijg het eerste sterretje niet aangeklikt. De enige opmerking is dat jullie beter gebruik kunnen maken van een andere tas want bij het overhandigen van de tas vielen alle pakketjes met eten op de grond. De bodem was eruit gezakt. Gelukkig viel de schade mee.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is super lekkere sushi, helaas zat er geen wasabi en gember bij en duurt het bezorgen een beetje lang. Maar het word dan wel echt vers gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd lekker. Jammer alleen dat er nu geen stokjes en soya bij de bestelling zaten.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd...HEERLIJK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Net zoals de vorige keren: - Prima kwaliteit - Op afgesproken tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit -als altijd goed-, door een fout in het bestelsysteem was de bestelling niet doorgekomen. Dit werd keurig en bovenal zeer vriendelijk opgelost en een lekker dessert als cadeautje .

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simply the best sushi ever!

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 2 uur voordat de bestelling bezorgd werd. Had fijn geweest als we een berichtje hadden gekregen dat de bestelling vertraagd was. Daarnaast klopte de bestelling niet. Er miste bij een menu 2 gerechtjes. Deze werden na een telefoontje naar Zizo wel vlot bezorgd, maar jammer dat je dan na 2 uur wachten toch nog moet bellen dat de bestelling niet klopt.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging om 19.30 werd 20.00, verder was t eten heerlijk misschien iets meer soja erbij

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ....heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

- Prijs/kwaliteit verhouding is goed. - Bestelling (opgehaald) stond op tijd klaar. Prima voor elkaar dus bij ZIZO

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom geweldig heerlijk met vrienden gegeten. Gewoon thuis bezorgd door jullie. Luxe service ???

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, smakelijk , Heerlijk!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk maar wordt nu voor de 2e keer op het verkeerde adres geleverd. Het lukt mij niet om de juiste gegevens in de app te plaatsen en telefonisch doorgeven lukt ook niet.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, alleen jammer dat je bij het mamma to be menu niet precies krijgt wat er op de site staat. Zo staat er dat de california roll erbij zit, maar krijg je in plaats daarvan de salad roll en sushi met komkommer..

Reactie van ZIZO Lounge:Goedemiddag Lisette, onze excuses dit is een fout geweest in ons systeem. Vanaf nu als u dit menu besteld zal de inhoud precies zijn zoals aangegeven op de website. met de actie code sushiaddict krijg je 5% korting op je bestelling:)

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 kwartier op besteling moeten wachten

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect ! En precies op tijd ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! ??

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer zalig. Kwaliteit is zo hoog t blijft een traktatie.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! Genoten van de 'looks' en de smaak van de sushi. Zag er ook nog eens mooi verpakt uit.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom een feestje, de bezorger was exact op tijd en het eten was van superieure kwaliteit. Gezellig om bij ZiZo te eten maar ook thuis smaakt het prima dus weer een dikke 10

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond (vrijdag) sushi besteld. Werd binnen 40 minuten geleverd; bij strandhuisje. Sushi was heel erg smakelijk. Er zat ruimschoots wasabi, gember en soy bij. Wij gaan zeker nog een keer bestellen.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top thuisbezorging! Prima kwaliteit en snelle levering

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd!

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De "tuna lover"- groot zag er prachtig uit en was wéér heerlijk! Net als de Gyoza, Wakamé en de heerlijke spekkoek als dessert! We hebben er weer erg van genoten! Fijn dat we zo dichtbij wonen :-))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd.

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kunt op veel plaatsen lekkere sushi eten. Maar bij ZIZO zijn ze onovertroffen. Elke keer weer.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben ongelofelijk lekkere sushi!!! Iedere keer is dat een feest. Bedankt!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!!!

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een vlotte bezorging, keurig verpakt en uitstekende kwaliteit! We hadden een grote Tuna Lover, wakamé , Gyoza en allemaal erg lekker!! Ik zou dit wel iedere dag kunnen eten...

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eet vaak sushi, deze sushi is van top kwaliteit. Erg van genoten. Blij dat er zon zaak in de buurt is.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ook altijd heel vers. En met een glutenallergie kan je hier prima bestellen. Erg goed!!

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven op de bestelling zonder roomkaas. Helaas zat dit er wel in. Verder alles naar wens

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, vers en op tijd geleverd. Blijf dit doen!

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, zeer smaakvol en goede service en bezorging perfect.????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgt, en zoals gewoonlijk..heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij de Zizolounge de sushi. Nu voor het eerst via de eigen site. de sushi was weer hartstikke lekker alleen het enige wat ik jammer vond is dat je bij bestelling via de eigen site geen indicatie krijgt hoelang het ongeveer gaat duren. En het duurde 1 uur en 20 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers zalig van smaak!!

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote portie besteld, was heerlijk. mag wel iets aan presentatie gedaan worden. dan bedoel ik,niet te veel op een schaal doen. het oogt dan erg klein en pakt lastig er vanaf.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld via de website en laten bezorgen, sushi was heel erg goed! Extra soja en wasabi bijbesteld, omdat we begonnen te twijfelen door deze optie. Dit was achteraf niet nodig. Er werd ruim 10 minuten voor de vooraf vermelde tijd bezorgd, dikke prima.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top, via internet besteld en opgehaald, alles prima geregeld en de Sushi was weer top.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog eerder bezorgt dan gedacht en heerlijk gegeten!!

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar bij jullie

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers!!

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!Bezorging was ook ruim op tijd,dus zeer tevreden!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten! Alles was even lekker maar de crispy chicken is echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut top alles vers en erg lekker

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, heerlijk vers???? Echt goed!!!

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker gegeten alles heerlijk vers en erg smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was echt supersnel, we waren helemaal verbaasd. En de sushi was ook nog eens heel lekker, alles smaakte heel vers! Helemaal tevreden

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, aanrader

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke en smaakvolle sushi. En ook echt heel vers